​HAR MAN DET GØY SAMMEN JOBBER MAN BEDRE SAMMEN

Gode opplevelser blir det mye av på våre KonferanseCruise. I tillegg tilbyr vi flotte møterom og konferansefasiliteter, en fantastisk ramme både om bord og i alle nordmenns favorittby København.
En reise med DFDS bidrar til mer motiverte medarbeidere. Vi sørger for å gjøre alle grupper fornøyde, enten de er med på en jobbtur, kick off, event eller kurs om bord på DFDS.
Ta kontakt, så tilrettelegger vi alt fra A- Å for et arrangement som passer best for akkurat din gruppe.

Dette får du på ditt konferansecruise:

  • Moderne konferansefasiliteter
  • Møterom med havutsikt
  • Profesjonelle konferanseverter
  • Alt samlet på ett sted
  • Attraktiv destinasjon; alle elsker København!
Betingelser: Laveste fra-pris basert på minimum 8 personer i doble lugarer. Fra-pris gjelder mandag - onsdag. Et administrasjonstillegg på kr 125,- tilkommer per bestilling. Se våre reisebestemmelser for grupper.
Helligdager i Danmark 2017: 13., 14. og 17. april, 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.

Faglig...

Vi har topp moderne konferanselokaler i ulike størrelser; alt fra grupperom til store auditorier. Våre profesjonelle konferanseverter bistår deg og dine gjester gjennom hele oppholdet. I konferanseloungen serverer vi frukt, kaffe/te og mineralvann.

og sosialt

Om bord serverer vi utsøkt mat og drikke i en av våre mange restauranter. Ønsker du sosiale aktiviteter tilbyr vi ulike varianter fra rappellering til vinsmaking og casino. Lugarer for enhver smak og i alle varianter tilbys også - slik at alle kan få en god natts søvn.
Konferanserom med nydelig utsikt

Vi hjelper til med planleggingen

I en travel hverdag er det viktig at det er enkelt å arrangere din konferanse eller jobbtur. Det er det hos oss, det eneste du trenger å gjøre er å vite hvor mange dere er og når dere vil reise, så hjelper vi deg med resten. Våre erfarne medarbeidere skreddersyr et opplegg etter dine behov, og sørger for at alt er i orden. 
Carlsberg

Temapakker i København

Miljøforandring og nye impulser gir energi og inspirasjon, så vel som mer fornøyde og sammensveisede ansatte. Vi legger til rette for at konferansen inneholder god og fornuftig balanse mellom faglig innhold og sosialt samvær. Prøv en av våre spennende temapakker for å få mest mulig ut av de timene dere er i land i København!

Gruppe på sjøen klar for en fartsfylt rib-tur!Forespørsel på konferanse eller på reiser med grupper

Ring oss på 21 62 13 30 eller send oss en uforpliktende forespørsel via skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

 Uformell forespørsel

​DFDS er Verdens ledende fergeoperatør 2016

DFDS har vunnet en av reisebransjens "Oscar":
World's Leading Ferry Operator 2016.
I 2016 vant vi også Europe's Leading Ferry Operator.
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award
Cxense Display