JulebordCruise for bedrifter fra Oslo til København​

Hold årets firmajulebord på Københavnbåten
Syns du at teamet ditt fortjener å runde av året med en ekstra hyggelig opplevelse? På et JulebordCruise med Københavnbåten får dere to flotte kvelder til sjøs og nesten syv timer i magiske København. Om bord er alt og alle samlet på ett sted over to kvelder – det gir de beste forutsetningene for et vellykket arrangement og mange, nye minner til kontoret!

Dere får et helt unikt tilbud på årets julebord. Bestill JulebordCruise i dag og få opptil 60 % rabatt på ALLE lugartyper, både standard og Commodore!*

*Tilbudet gjelder ved bestilling av min. 8 personer og ved avreise søn - ons i perioden 1. november – 22. desember. Ved avreise tors – lør gjelder 10 % rabatt. Med forbehold om ledige lugarer.
Betingelser: Laveste fra-pris basert på minimum 8 voksne personer i doble lugarer. Et administrasjonstillegg på kr 125,- tilkommer per bestilling. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger.  Se våre reisebestemmelser for grupper.
Høy stemning til sjøs

Juleunderholdningen kan bestå av:

  • Liveband og danseglade rytmer i Columbus Night Club
  • Livemusikk i vår "feel good bar" Navigator Pianobar
  • Musikk og dans i Sky Club Diskotek (Crown)
  • Vin- og ølsmaking i Red & White Winebar.
GPS løp

I København

Topp julebordet med alt fra kultur og sightseeing, til teambuilding og sportslige aktiviteter- i København finnes mange spennende muligheter.
 Vi hjelper dere gjerne med et opplegg både om bord og i land! Hvorfor ikke kombinere oppholdet i land med en teambuidling aktivitet i byen?

Når skipet seiler tilbake kl. 16.30, får dere, igjen, en hel kveld med deilig mat og hyggelig samvær.
Bytt ut buffeen med gorumet

Julebuffé, biff eller gourmet?

Ønsker du et annet innhold på ditt julebordevent, skreddersyr vi gjerne etter dine ønsker.
For eksempel kan julebuffeten byttes ut med en mør tournedos i Explorer Steakhouse. Eller hva med 5-retters i restaurant Sjø?
Det er ditt valg - vi fikser det meste!
Julestemning i København

Dansk juleglede

Bytt ut julebordet og julemiddagen i Oslo sentrum, med en herlig førjulstid om bord og i København. Besøk et av de mange julemarkedene - det velkjente i Tivoli, eller et av de mange andre, blant annet i Nyhavn - der grangirlander og julelys sprer hygge nedover hele kaia fra midten av november. 


Ønsker du å høre med om vårt Julebord?

Ring oss på 21 62 13 30 eller send oss en forespørsel på e-post, så tar vi kontakt med deg.

 KONTAKT OSS