​ÅRETS SOMMERFEST TIL SJØS?

Hva er vel en bedre start på årets sommerfest enn å la de ansatte smile fornøyde i hverandres selskap på dekk mens skipet seiler ut Oslofjorden med vind i håret og København i sikte? Om ønskelig kan dere ha en samling i konferanselokalene og deretter nyte soldekket, deilig mat og drikke i en av skipets mange restauranter, underholdningen og ikke minst flere timer i herlige København.

Sommerkampanje - få lugaren til 50 %:

Akkurat nå har vi kampanje med et godt tilbud om dere velger å reise på konferansecruise i mai, juni eller august. Dere får lugarene til halv pris! La sommerfesten bli årets høydepunkt for avdelingen. Alle har godt av en tur til København og ikke minst det å nyte ettermiddagen sammen på dekk ut av Oslofjorden.

Dette får du:

  • En maritim arena for sommerfesten
  • Alle er samlet på ett sted
  • Moderne konferansefasiliteter og møterom med havutsikt
  • Attraktiv destinasjon; Alle elsker København!
Betingelser: Laveste fra-pris basert på minimum 8 personer i doble lugarer. Et administrasjonstillegg på kr 125,- tilkommer per bestilling. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger.  Se våre reisebestemmelser for grupper.
Deilige timer på dekk

Deilig om bord på soldekk

Innta soldekket og kjenn skuldrene senke seg. Her kan dere trekke frisk sjøluft og kjenne solstrålene varme mens dere slapper av i solstolene. På Pearl Seaways kan de som ønsker det ta seg en dukkert i boblebadet eller bassenget utendørs.
Gled dere til utsøkt mat og drikke i våre mange restauranter. Ønsker du sosiale aktiviteter tilbyr vi ulike varianter fra rappellering til vinsmaking og casino. Lugarer for enhver smak og i alle varianter tilbys også - slik at alle kan få en god natts søvn.
ta en tur på kanalen i København

Og dejlig i København

København er fin å bare rusle rundt i. Byen har så mye å tilby at det er bare å velge og vrake.
Ønsker dere at hele gruppen skal være samlet, er vi selvsagt behjelpelige med ulike aktiviteter.
På denne tiden av året er det herlig å kunne borde en kanalbåt og oppdage Københavns maritime kanaler på nært hold!
Vi kommer også gjerne med gode lunsjanbefalinger tilpasset grupper på steder som serverer gode danske smørebrød eller andre deilige lunsjfristelser.

Vi har dyktige medarbeidere med solid erfaring

Ønsker du en faglig del på turen?

Vi har flotte konferanselokaler i ulike størrelser, alt fra små og store grupperom med fantastisk havutsikt til auditorier.
Om bord på våre skip er dere langt fra hverdagens forstyrrelser og distraksjoner, samtidig som gruppen holdes samlet gjennom dagen og kvelden. Dette gjør at våre kunder opplever at de får mer ut av både det faglige og sosiale.
Våre dyktige medarbeidere bruker gjerne av sin kunnskap for å tilrettelegge turen slik at du og ditt reisefølge skal få en best mulig reiseopplevelse. 

Send oss gjerne en uformell forespørsel

Ring oss på 21 62 13 30, eller fyll ut skjemaet under, så svarer vi deg i løpet av neste arbeidsdag.

 Uformell forespørsel

​DFDS er Verdens ledende fergeoperatør 2016

DFDS har vunnet en av reisebransjens "Oscar":
World's Leading Ferry Operator 2016.
I 2016 vant vi også Europe's Leading Ferry Operator.
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award
Cxense Display