​ALLE HAR GODT AV EN TUR TIL KØBENHAVN

Det sosiale er minst like viktig som det faglige når man er på tur med kollegaene, og om bord har vi de perfekte rammer for nettopp dette. Legger du turen til sjøs, og fyller på med interessante opplevelser i København, er du sikret noe alle vil være med på! Dere kommer hjem enda mer sammensveiset og med faglig påfyll og overskudd.

Kampanje: 200,- i lommepenger til alle i reisefølget

Bestiller du cruise innen 30. april med avreise i perioden frem til 22. juni, får alle i reisefølget en verdi på 200,- i sitt nøkkelkort til bruk om bord.  

Dette får du på ditt konferansecruise:

  • Moderne konferansefasiliteter og møterom med havutsikt
  • Alle er samlet på ett sted
  • Attraktiv destinasjon; alle elsker København!
Betingelser: Laveste fra-pris basert på minimum 8 personer i doble lugarer. Fra-prisen gjelder utreise mandag - onsdag i perioden frem til 04.11.17. For avreise torsdag - søndag, ta kontakt. Et administrasjonstillegg på kr 125,- tilkommer per bestilling. Se våre reisebestemmelser for grupper. Helligdager i Danmark 2017: 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.

Om bord

Vi har topp moderne konferanselokaler i ulike størrelser; alt fra grupperom til store auditorier. I konferanseloungen serverer vi frukt, kaffe/te og mineralvann.
Om bord serverer vi utsøkt mat og drikke i våre mange restauranter. Ønsker du sosiale aktiviteter tilbyr vi ulike varianter fra rappellering til vinsmaking og casino. Lugarer for enhver smak og i alle varianter tilbys også - slik at alle kan få en god natts søvn.
ta en tur på kanalen i København

I København

Hvorfor ikke borde en kanalbåt fra Nyhavn og ta en tur rundt i Københavns pittoreske kanaler. Du får sett København fra en annen side, og flere skjulte perler åpenbarer seg. Dette er en ypperlig gruppeaktivitet vi gjerne anbefaler.
Er du mer til matopplevelser, åpnet mathallen Westmarket på Vesterbro i vinter. Fristende mat fra alle verdenshjørner finner du altså kun 15 minutters gange fra Rådhuspladsen.
Vi har dyktige medarbeidere med solid erfaring

Vi hjelper til med planleggingen

For å gjøre planleggingen enklere for deg, overlat jobben med arrangementet til oss. 
Vi har solid erfaring med planlegging, og våre dyktige medarbeidere bruker gjerne av sin kunnskap for å tilrettelegge turen slik at du og ditt reisefølge skal få en best mulig reiseopplevelse.

Vi hjelper deg i gang og ordner det meste! 

Send oss en uformell konferanse- eller gruppeforespørsel

Ring oss på 21 62 13 30, eller fyll ut skjemaet under, så svarer vi deg i løpet av neste arbeidsdag.

 Uformell forespørsel

​DFDS er Verdens ledende fergeoperatør 2016

DFDS har vunnet en av reisebransjens "Oscar":
World's Leading Ferry Operator 2016.
I 2016 vant vi også Europe's Leading Ferry Operator.
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award
Cxense Display