​Hotell i København sentrum med konferansefasiliteter

Forleng konferansen og legg inn en overnatting på et konferansehotell i København. La oss hente inn gode tilbud på overnatting til deg og dine konferansegjester, slik at dere kan overnatte på et sentrumsnært konferansehotell og oppleve Københavns mange severdigheter.

Derfor bør du ta en natt på et konferansehotell i København:

  • Opplev danskenes hovedstad
  • Gjør noe sammen i nye omgivelser
  •  Fortsett konferansen på land

Gode konferansehotell med gode fasiliteter

Få enda mer ut av konferansen og nyt noen ekstra dager i hjertet av København. Her kan tiden gå med til faglige så vel som sosiale tiltak, som dere sammen får stort utbytte av. Alle konferansehotellene vi samarbeider med ligger sentralt i København, med severdigheter rett rundt hjørnet. I tillegg til den sentrale beliggenheten, har alle hotellene gode konferansefasiliteter, høy standard og hyggelig service.
Imperial hotel

Imperial Hotel

Imperial er et klassisk, moderne hotell beliggende ca. 200 meter fra Tivoli. Hotellet tilbyr gratis wifi og har restaurant og lobbybar.

mer om imperial hotell
Admiral hotel

Admiral Hotel

I et tidligere pakkhus ved havnen ligger ærverdige Admiral med kort avstand til flere store severdigheter. Her får du gratis wifi, god restaurant og mulighet for wellness.

mer om Admiral hotel
The Square hotel

The Square

The Square ligger på Rådhusplassen og er et moderne, flott hotell. Her får du minibar, gratis wifi, frokostrestaurant og terasse.

Mer om The Square
Comfort hotel

Comfort Hotel

Her bor du på hippe Vesterbro med trendy kafeer på rekke og rad. Hotellet har gratis wifi og koselig restaurant og bar.

mer om Comfort hotell
Absalon hotel

Absalon hotell

Hotellet er trendy og moderne med spreke tekstiler og farger. Det er gratis wifi, og intim frokostrestaurant samt hyggelig lounge.

Mer om Absalon hotell
Wake Up Borgergade

Wake Up Borgergade

Dette er et godt valg for den prisbevisste. Hotellet er enkelt, men moderne, og har sentral beliggenhet like ved Kongens Nytorv. Du har gratis wifi og frokostrestaurant.
Mer om Wake Up Borgergade
Tivoli hotel

Tivoli Hotell

Flotte Tivoli Hotell ligger ved Kalvebod Brygge, og en 15 minutters gange fra Tivoli. Hotellet har en mengde fasiliteter som blant annet gratis wifi, tre restauranter, svømmebasseng og treningsrom.
Mer om tivoli Hotell
Wakeup i Bernstorffsgade

Wakeup i Bernstorffsgade

Wakeup i Bernstorffsgade åpnet i 2019 og er det nyeste og største i rekken av hoteller i Wake Up-kjeden. Hotellet har en mengde fasiliteter som blant annet gratis wifi, air-condition og business center.
Mer om Wakeup i Bernstorffsgade

Forespørsel på konferanse eller på reiser med grupper

Ring oss på 21 62 13 30 eller send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg.