​minicruise

Reis på Cruise til København eller bli med på et av våre arrangement i Oslo. Kanskje er dere en større gruppe som skal feire en spesiell begivenhet, være med på fotballturnering eller bare oppleve Danmark? Uansett er mulighetene mange hos oss!

Minicruise

2 kvelder og netter til sjøs og nesten 7 timer i deilige København!

Les mer om Minicruise
minicruise - 2 kvelder til sjøs og nesten 7 timer i København

Event

Arrangement med noe ekstra, enten ved landligge, i Oslofjorden eller på et cruise til København.

Les mer om event
Bli med på event til sjøs

Grupper

For grupper over 8 voksne personer. Kanskje du skal feire noe, på tur med seniorforeningen eller på skoletur?

Les mer om grupper
Grupper på tur til København


MiniCruise til København

I det du går om bord på Vippetangen i Oslo, starter reisen din, og det er det som gjør et Minicruise så herlig. Legg igjen stress og mas på kaia og senk skuldrene i det du krysser landgangen.
Vel om bord er du fri til å gjøre hva du vil for å gjøre reisen din best mulig. Om du vil ta en tur på soldekk, er det en herlig opplevelse i seg selv. Sett deg ned og nyt utseilingen fra Oslo. La vinden ruske i håret og kjenn sola varme. Unn deg noe godt å spise i en av restaurantene, eller kanskje du ønsker en ansiktsbehandling i vår wellnessavdeling?
Pearl Seaways har kasino, og Crown Seaways har disco – hva liker du best? Begge skipene har foruten deilige restauranter også nattklubb og pianobar med livemusikk, innendørs basseng og boblebad, lek og moro for barna samt fristende butikker med tax-free varer, klær, sko, smykker og ting til hjemmet.
Du kan også velge blant mange ulike lugarer – fra budsjett til luksus. Valget er ditt.

På minicruise med venner

Deilige København

I København vil du nyte hvert minutt! Nordmenn elsker denne byen, og det er ikke rart. Storbyfølelse i en by der du forstår språket og liker maten er avslappende og behagelig. Om du vil besøke et spennende museum eller kikke på dansk design, slappe av i en kanalbåt, vandre i en park, shoppe, spise, nyte – her kan du gjøre det meste – København tilbyr noe for enhver smak!
Herlige København - reis dit på minicruise

Mange typer Minicruise

Det er et Minicruise for alle! Vil du reise bort med din kjære? Velg et Luksuscruise der du tilbringer natten i en av de luksuriøse Commodore lugarene der frokost er inkludert. Vil du ta med familien på en uforglemmelig tur? Barna vil kose seg i bassenget om bord, eller i Kidz Club – for ikke å glemme Tivoli… Jentetur, guttetur, tur med idrettslaget, korpset eller pensjonistlaget? Vi skreddersyr gjerne om du trenger hjelp til planleggingen!
Reis på minicruise med kjæresten