BACK TO THE 80’s CRUISE

16.-18. mars blir det skikkelig åttitallsstemning om bord hos oss for deg som savner gjenhør med kjente klassikere fra dette tiåret.
Sammen med Pat Sharp, VJ’en som ble verdenskjent fra Sky Channel, og som du nå også kan høre på P8 pop hver lørdag og søndag fra kl. 15 – 18, samt Dag Ingebrigtsen med band kjent fra The Kids ("Forelska i lærer’n" og "Vil du værra med meg hjem i natt?") og TNT ("10.000 Lovers"), blir det altså skikkelig 80-tallsstemning – og vi oppfordrer alle som ønsker å kle seg i tidsriktige klær – vi premierer beste 80-talls antrekk!
Bli med oss og gjenskap gode musikalske opplevelser – samtidig som dere får en deilig vårdag i Københavns gater.

Gled deg til dette:

  • Gjensyn med Pat Sharp - 80-talls DJ´en spiller på utreisen
  • Herlig 80-talls stemning, musikkquiz og dansekonkurranse på hjemreisen
  • Nesten 7 timer i København
Pat Sharp

Back to the 80’s cruise gir deg:

  • To feststemte 80-tallskvelder til sjøs.
  • Pat Sharp og Dag Ingebrigtsen med band skaper topp stemning på utreisen.
  • Diverse aktiviteter på hjemreisen
  • Innslag av både drikke og mat kjent fra 80-tallet.
  • Kort vei hjem fra festen – hvor du slipper å stå i taxikø.
Pat Sharp

På hjemreisen

Etter en flott dag i København så er det duket for mer 80-tallsmoro på seilingen til Oslo! Her blir det bl.a. musikkquiz og danse-konkurranse for dem som virkelig kjenner kallet om å gjenopplive gamle kunster. Det blir mer dans og 80-tallsrytmer, og baren serverer selvsagt klassiske drinker fra åttitallet.

Så finn frem tennissokker, skulderputer, leggvarmere, blå øyenskygge - og gjør deg klar!
mange koser seg på båtreisen til København

Ombord

Uten mat og drikke...

Du kan velge mellom buffé, biff, a la carte og italiensk om bord. Vi anbefaler å bestille måltider samtdig med reisen. Da får du reservert bord på det tidspunktet du ønsker, og du slipper økningen i valuta (om bord betaler du i danske kroner).

Shopping

I tax-free butikken er det alltid gode tilbud. Kosmetikk, kremer og deilige dufter, ting til hjemmet, smykker og klokker, klær og sko er bare noe av det vi kan friste med.

Wellness

I Bubble Zone kan du også ta en manikyr eller deilig ansiktsbehandling!
Shopping

i København

Shopping

I København finner du alt du måtte ønske av butikker, fra dyre motehus og store shoppingsentre til kjedebutikker og små vintagebutikker. Vi anbefaler en avstikker vekk fra Strøget. Prøv for eksempel Købmagergade og en av sidegatene for å finne det lille ekstra du ikke finner hjemme.

Hotel Chocolat

Her får du både vanlige og uvanlige kakaoer. Hva med en vanlig kakao, eller en med mokka, mint, chili eller melkesjokolade!

Danske fristelser

Prøv italienske Eataly i kjelleren på Illum, eller Københavns eget marmarked - Torvehallerne på Nørreport!