Dansegalla 19. oktober

Bli med DFDS på Dansegalla om bord på Crown Seaways 19.-21. oktober! Det blir dansemusikk i to døgn med Contrazt og Ingemars fra 22.00 - 02.00 i Columbus. Lasse Johansen spiller i baren. Kos deg med deilig mat, topp stemning og nesten 7 timer i København!
Pakk danseskoene og bli med til sjøs når vi byr opp til dans!

Dette opplever du:

  • Contrazt og Ingemars spiller om bord
  • 2 kvelder og netter med dansebandmusikk og høy stemning
  • Nesten 7 timer i København
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Contrazt

Contrazt

Contrazt startet opp i 2005 og har siden vært et av Norges mest populære danseband. Dansebandet har fått flere priser som Årets danseband, årets danselåt og årets musiker. I tillegg har det hardtarbeidende dansebandet gitt ut flere album der flere har solgt til gull.
Ingemars byr på dansemusikk til sjøs

Ingemars

Ingemars så sitt lys i de dype skogene på Hedemarken i 1986. Den ekte spillegleden gjør Ingemars Orkester til en sikker publikumsfavoritt hvor enn de spiller opp til dans! Seks album og en Spellemannspris har det hittil blitt, og bandet feiret 30 års-jubilum med brask og bram på Kongsvinger Festning i 2016.
Lasse Johansen

Lasse Johansen

Vokalist, gitarist og komponist Lasse Johansen har i mer enn 50 år gledet oss med sine musikalske gaver. Han er kjent over hele Norge som vokalist og frontfigur innen dansemusikken, både fra sine 16 år i Ole Ivars og i de senere årene med sitt eget band, Lasse Johansens orkester.

På årets Dansecruise vil du kunne høre han spille i Pianobaren.

om bord

Commodorefrokost

Bo ekstra godt

Om du ønsker det, kan du oppgradere reisen til en Commodore lugar. Lugaren har dobbeltseng, havutsikt, og deilig frokost er inkludert på tur og retur. Du får en bedre reiseopplevelse og en god både start og slutt på reisen din.

Restaurant Sjø

På tur med din kjære er en middag under fire øyne et høydepunkt. Hva med et deilig måltid i vår a la carte restaurant, Sjø, der menyen er spekket med lekre fristelser. Explorers Steakhouse byr ellers på saftige biffer med deilig tilbehør mens du kan meske deg med dine yndlingsretter på bufféen i 7 Seas.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt utsikten utover havet fra armkroken til din kjære.

i København

Tivoli

Tivoli

Forlystelsesparken er gøyal for både liten og stor, men byr på langt mer enn pariserhjul og berg-og-dalbane. I perioden 12. oktober - 4. november er det halloween-tema i parken.

Shopping

København er et shoppingeldorado med et hav av fristende butikker! De fleste kjenner Strøget, men vi anbefaler også alle de spennende sidegatene som Krystalgade, Kronprinsensgade, Værnedamsvej og Jægerborggade. Er det litt kaldt ute er det også flott å søke ly hos kjøpesenteret Magasin Du Nord.

Rundetaarn

Rundetaarn er et av Danmarks mest kjente bygg. Gå sneglegangen opp og få en fantastisk utsikt over byen. Mer utsikt kan du få om du besøker Tårnet på Christiansborg slott. Se København fra en ny vinkel og spis gjerne en deilig lunsj der i tillegg.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave