Dansegalla 20. oktober

Bli med DFDS på Dansegalla om bord på Crown Seaways 20.-22. oktober! I løpet av to døgn får du med deg dansebandmusikk fra Contrazt og Ingemars fra 22.00 - 02.00 i Columbus, mens Neil Wilde spiller i Navigators Bar. Kos deg med deilig mat, topp stemning og nesten 7 timer i København!
Pakk danseskoene og bli med til sjøs når vi byr opp til dans!

Dette opplever du:

  • Contrazt, Ingemars og Neil Wilde spiller om bord
  • 2 kvelder og netter med dansebandmusikk og høy stemning
  • Nesten 7 timer i København
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Contrazt

Contrazt

Contrazt startet opp i 2005 og har siden vært et av Norges mest populære danseband. Dansebandet har fått flere priser som Årets danseband, årets danselåt og årets musiker. I tillegg har det hardtarbeidende dansebandet gitt ut flere album der flere har solgt til gull.
Ingemars byr på dansemusikk til sjøs

Ingemars

Ingemars så sitt lys i de dype skogene på Hedemarken i 1986. Det var da de begynte å skrive egne sanger på norsk at populariteten tok av. De har vunnet Årets dansebandmeldodi to ganger og dansebandprisen Gullskoen flere ganger. De har også vunnet Spellemannsprisen.
Neil Wilde

Neil Wilde

Neil Wilde har spilt piano nesten hele livet.
Han er opprinnelig fra England, men bodde i Norge fra 1990 – 2004. Her turnerte han med mange store navn, og spilte rock`n roll på pianobarer, festivaler, danseklubber og arrangement over hele landet.
Nå bor han i England, men er mye tilbake i Norge for å spille rock og boogie woogie for danseglade nordmenn.

om bord

Commodorefrokost

Bo ekstra godt

Om du ønsker det, kan du oppgradere reisen til en Commodore lugar. Lugaren har dobbeltseng, havutsikt, og deilig frokost er inkludert på tur og retur. Du får en bedre reiseopplevelse og en god både start og slutt på reisen din.

Marco Polo restaurant

På tur med din kjære er en middag under fire øyne et høydepunkt. Hva med et deilig måltid i vår a la carte restaurant, Marco Polo, der menyen er spekket med lekre fristelser. Explorers Steakhouse byr ellers på saftige biffer med deilig tilbehør mens du kan meske deg med dine yndlingsretter på bufféen i 7 Seas.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt utsikten utover havet fra armkroken til din kjære.

i København

Tivoli

Tivoli

Forlystelsesparken er gøyal for både liten og stor, men byr på langt mer enn pariserhjul og berg-og-dalbane. I perioden 13. oktober -5. november er det halloween-tema i parken.

Shopping

København er et shoppingeldorado med et hav av fristende butikker! De fleste kjenner Strøget, men vi anbefaler også alle de spennende sidegatene som Krystalgade, Kronprinsensgade, Værnedamsvej og Jægerborggade er å anbefale. Er det litt kaldt ute er det også flott å søke ly hos kjøpesenteret Magasin Du Nord.

Rundetaarn

Rundetaarn er et av Danmarks mest kjente bygg. Gå sneglegangen opp og få en fantastisk utsikt over byen. Mer utsikt kan du få om du besøker Tårnet på Christiansborg slott. Se København fra en ny vinkel og spis gjerne en deilig lunsj der i tillegg.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave