CRUISE MED DJ GLORIA

Den 20. mars inntar DJ-dronningen Gloria spilleskivene på Københavnbåten, og du kan bli med på en forrykende dansefest til sjøs med musikk fra 50-tallet og frem til i dag! NB! Arrangementet er for alle over 50 år, som digger god stemning, musikk og vil svinge seg på dansegulvet hele natten.

Tax free-shopping, god mat og hyggelig stemning er bare noe av det som venter deg om bord. I tillegg har du nesten 7 timer i herlige København til å oppleve alt det deilige byen har å by på - eller hvile danseføttene med avslappende aktiviteter.

Dette kan du glede deg til på cruise med DJ Gloria:

  • Herlig dansemusikk og dansebevegelser til langt på natt
  • Musikk fra 50-tallet og frem til idag med DJ Gloria på utreisen
  • Et opplevelsesrikt cruise med 2 kvelder og netter om bord
  • Nesten 7 timer i herlige København
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

DJ GLORIA

Madelein ”DJ Gloria” Månsson er en sprudlende & energisk kvinnelig disc jockey, som spiller for fulle hus på flere av Sveriges mest populære nattklubber. I tillegg er hun Sveriges (og kanskje verdens) eldste kvinnelige DJ.
Gloria utdannet seg til disc jockey i en alder av 64 år, og er en av initiativtagerne til Sveriges første disco for de over 50 år. Når skivene settes i gang, flokker gjestene til dansegulvet. Her kan man nyte og danse til musikk fra 50-tallet og frem til i dag, innenfor både disco, rock, latin og soul.
Husk legitimasjon – det kan være dørvakten syns du ser for ung ut… Dette er forbeholdt danseglade gjester i sin beste alder, du må være fylt 50 år.

OM BORD

Middag for to

Ta en matbit før konserten

Dørene til Sky Club åpnes kl. 21.30, så husk å bestille bord tidlig slik at du er klar til å nyte dansekvelden fra start.
I vår buffé-restaurant finner du et stort utvalg av både varme og kalde retter, og kan smake på litt av hvert av det du liker best.
På returen kan kanskje Explorers Steakhouse friste med en førsteklasses biffer med deilig tilbehør, mens i vår nye restaurant Sjø serverer vi lette, lekre retter basert på skandinaviske råvarer.
Ønsker dere italienske pizza- og pastaretter, akkurat slik de lages i Italia, bør dere ta turen innom Little Italy! Merk at det ikke er mulig å booke bord på forhånd i denne restauranten.

Taxfree

Tax free-butikken er full av gode tilbud! Her finner du klær, tilbehør, ting til hjemmet samt de klassiske taxfree-varene som kosmetikk og søtsaker. Gjør et kupp og la deg friste!

I KØBENHAVN

Torvehallerne

Shopping & Champagne

Topp venninneturen med litt shopping og champagne i København. København er en shopping-by i verdensklasse med mange godbiter.
Start runden i Strøget med de kjente og internasjonale merkebutikkene. På veien ligger det populære shoppingsenteret Illum med alt fra sko, vesker, hjemmeinnredning og kosmetikk.
Dersom dere ønsker å besøke noen av Københavns mest trendy vintage og second-handbutikker med spesialvarer, kan dere ta en avstikker fra Strøget og inn i Latinerkvarteret.
Stopp innom en av de mange restaurantene på veien for en deilig lunsj og kanskje et glass champagne.

Avslapping i Torvehallerne

Spaser blant blomster, krydder, oster, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter, og la deg friste til å kjøpe med noe hjem.
Lunsjen kan også nytes der. Her finner du mange ulike restauranter og matutsalg som er perfekte til lunsj.