Johnny Logan på Københavnbåten!

Gled deg til kjente klassikere og god stemning når selveste Johnny Logan entrer scenen om bord i Sky Club 5. juni! Se program og les mer om artisten og underholdningen nedenfor.

Dette får du:

  • Du får en unik konsertopplevelse til sjøs!
  • En perfekt liten ferie
  • Nesten 7 timer i deilige København
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.

Artister og samarbeidspartner

I samarbeid med Radio Metro, har vi satt sammen et underholdende cruise og få en herlig konsertopplevelse på nært hold, underholdning og DJ Ronny som sørger for at du kommer i den rette partystemningen etter konserten.

 

God stemning om bord

Program:

16.30 – Avreise
20.00 – 1 times konsert med Johnny Logan i SkyClub
21.30 – Pause
22.00 – Musikk Bingo med Jill Bottolfsen i SkyClub
23.15 - Pause
23.30 – DJ Ronny tar over i SkyClub
Johnny Logan

JohNny Logan

På tross av at Johnny Logan egentlig er utdannet elektriker, har musikken dominert livet hans siden han var liten.
Irske Johnny Logan er velkjent i Norge, og har et stort, trofast publikum her til lands. Spesielt godt husker vi han for hans bidrag og opptredner i Melodi Grand Prix. Hvem husker ikke vinnersangene "What`s Another Year" og "Hold Me Now" som begge ble store landeplager.
"Mr. Eurovision" holder fremdeles koken, og er nå ute med nytt album: "It Is What It Is".
Jill Bottolfsen

Jill Bottolfsen

Jill Bottolfsen er kjent for de fleste fra Radio Metro, og har jobbet i radio i nærmere 30 år. “Radiolegenden” er blid og sprudlende og har daglige sendinger.
Jill har tidligere også jobbet som programleder for “Hugos Hule” på TV2 på 90-tallet, og var også programleder på TV3s “Blind kjærlighet”. Nå gleder Jill seg stort til reisen med deg, og sier "Vi skal kose oss med Johnny Logan, dans og moro"!
DJ Ronny

DJ Ronny

Radiokarrieren startet med å koke kaffe på Radio City i Askim, men Ronny fikk snart ansvaret for Topp 30-sendingene. Siden var han innom flere radiostasjoner før han havnet hos Radio Metro der han nå er musikksjef.
Ronny er glad i å underholde og koser seg i sosiale sammenhenger. Han gleder seg veldig til å treffe alle som skal på cruise med Johnny Logan.

Om bord og i København

Soldekk

Ute på dekk

Hva med en tur på dekk for å få med dere solnedgangen. Kjenn vinden rufse i håret. Sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte. Er været på din side kan du varme deg i solen mens du nyter noe kaldt i glasset. 

Bo ekstra godt

Om du ønsker det, kan du oppgradere reisen til en Commodore lugar. Lugaren har dobbeltseng, havutsikt og deilig frokost er inkludert på tur og retur. Du får en bedre reiseopplevelse og en god både start og slutt på reisen din.
Hopp om bord i en kanalbåt i Nyhavn

Kanaltur

Visste du at du kan hoppe på en kanalbåt fra Nyhavn og ta en tur rundt i Københavns kanaler? Slapp av og nyt synet av kjente og ukjente perler underveis. Det er noe helt spesielt å oppleve København fra sjøsiden. Ta en liten leskende stopp på en av uteserveringene i Nyhavn før eller etter turen.

Tivoli

Forlystelsesparken er gøyal for både liten og stor, men byr på langt mer enn pariserhjul og berg-og-dalbane. Prøv for eksempel en av de over 40 restaurantene eller nyt synet av tusenvis av blomster!

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave