JOHNNY LOGAN PÅ KØBENHAVNBÅTEN

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og gir deg igjen muligheten til å oppleve Johnny Logan live på Københavnbåten den 18. mars! Du kan glede deg til kjente, kjære klassikere og god stemning når selveste Johnny Logan entrer scenen i Sky Club. Se mer informasjon om konserten og Johnny Logan nedenfor.

Dette får du:

  • Du får en unik konsertopplevelse til sjøs!
  • En perfekt liten ferie
  • Nesten 7 timer i deilige København
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
God stemning om bord

I SAMARBEID MED RADIO METRO

Konserten med Johnny Logan avholdes, i år igjen, i samarbeid med Radio Metro. Om bord er alt lagt til rette for at du skal få en unik konsertopplevelse og et underholdende cruise. Konserten avholdes i Sky Club på utreise fra Oslo den 18. mars kl. 20.00, så her er det nok av tid til en deilig middag i en av våre restauranter og kanskje en drink i baren.
Johnny Logan

JohNny Logan

På tross av at Johnny Logan egentlig er utdannet elektriker, har musikken dominert livet hans siden han var liten.
Irske Johnny Logan er velkjent i Norge, og har et stort, trofast publikum her til lands. Spesielt godt husker vi han for hans bidrag og opptredner i Melodi Grand Prix. Hvem husker ikke vinnersangene "What`s Another Year" og "Hold Me Now" som begge ble store landeplager.
"Mr. Eurovision" holder fremdeles koken, og er nå ute med nytt album: "It Is What It Is".

Om bord og i København

Par slapper av i Red & White winebar

Senk skuldrene og nyt

Hva med å starte cruiset med å nyte utseilingen fra Columbus Bar eller Red and White Vinbar? Her kan du senke skuldrene, slappe av med noe godt å drikke, samtidig som du betrakter den vakre utsikten over kysten som glir forbi.

Ekstra komfort

Kunne du tenkte deg en reise i lugar med både dobbeltseng, TV, vakker havutsikt og deilig frokost, servert på sengen om du vil? Dersom du syns dette hørtes forlokkende ut, har vi har flere oppgraderingsmuligheter. Det er jo tross alt lov å unne seg noe ekstra når man er på tur.

Deilig buffé

Dersom du bestiller pakken med måltider inkludert, kan du nyte en kveld med buffé. Her finnes alt du kan tenkte deg - salater, fisk og skalldyr, saftige kjøttstykker, deilige oster og andre, lekre desserter.
Nyhavn en vakker vinterdag

Utallige muligheter

I København finnes noe for enhver smak. Alt fra shopping på Strøget og i de unike smågatene, til sightseeing, samt hyggelige restauranter og kafeer på hvert gatehjørne. Med 7 timer i land har dere nok at tid til litt av hvert.

Torvehallerne

Ta turen innom matmarkedet i Torvehallerne, like ved Nørreport Station. Dette er Københavns spisskammers med over 60 boder. Spaser blant krydder, oster, lekker sjokolade og andre deilige go’ biter. Dersom beina trenger hvile, kan du slå deg ned på en av de hyggelige spisestedene.

Shopping

København er et shopping-mekka med fristende butikker i alle mulige størrelser. Beveger du deg litt utenfor Strøget, og innover de små gatene, er mulighetene større for å finne noe ikke «alle andre» har.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave