CRUISE & KONSERT MED KANDIS

Nå kan du oppleve ett av de største, og mest festlige, danseband fra den danske musikkscenen live på Københavnbåten. Kandis holder en intimkonsert til sjøs 30. oktober (på returreisen) - og du er invitert!
Nyt to dager om bord med tax free-shopping, deilige middager og en stemningsfylt konsertopplevelse med allsang og dans, i tillegg flere timer med opplevelser i herlige København.

Dette kan du glede deg til:

  • To overnattinger om bord og nesten 7 timer i København
  • Intimkonsert med Kandis på hjemreisen
  • Mulighet for å nyte deilige middager på åpnet hav
  • Hygge og samvær i maritime omgivelser
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

 

KANDIS

Det er duket for en fantastisk fest når ett av Danmarks mest populære danseorkester inntar Københavnbåten. Siden bandets debut i 1989 har de solgt over 1,5 millioner plater, og Kandis har siden toppet hitlistene med flere sanger om både kjærlighet og hverdagsliv. Bandet har utvilsomt blitt en del av dansk nasjonalmusikk med sitt store repertoar av hits. Derfor tør vi garantere en herlig og morsom konsert til sjøs når bandet inntar Københavnbåten.

OM BORD

Middag for to

Ta en matbit før konserten

Start konsertopplevelsen med en deilig middag i en av våre restauranter. Om bord finner du alt fra buffé til gourmet! Dersom du liker å smake på litt av hvert, passer vår buffé  ypperlig for deg! Spis dessert før middag, og to middager om du vil - her plukker du akkurat det du ønsker og i den rekkefølgen du ønsker.

I Explorers Steakhouse får du saftige biffer med deilig tilbehør, og nå kan du sette tennene i vinnerbiffen fra kåringen ‘The Beef 2018’ - Bavette!

I Sjø, vår mest omtalte restaurant, serveres lette, lekre retter basert på skandinaviske råvarer.

Sky Club

Når magen er fylt og humøret på topp, kan du ta turen over til Sky Club for en drink, eller for å varme både stemmebåndet og danseføttene til en forrykende aften i selskap med Kandis. Konserten starter kl. 20.00.

Taxfree

Tax free-butikken er full av gode høst-tilbud!
Her finner du klær, tilbehør, ting til hjemmet samt de klassiske taxfree varene som kosmetikk og søtsaker. Gjør et kupp og la deg friste!

I KØBENHAVN

Torvehallerne

Fristelser i Torvehallerne

Spaser blant blomster, krydder, oster, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter i Torvehallerne. Kjøp et lite utvalg, og slå dere ned på benkene utenfor og nyt en avslappende dag!

Shopping i København

Topp turen med litt shopping og champagne i København. København er en shopping-by i verdensklasse med mange godbiter. Start runden i Strøget med de kjente og internasjonale merkebutikkene. På veien ligger det populære shoppingsenteret Illum med alt fra sko, vesker, hjemmeinnredning og kosmetikk.

Dersom dere ønsker å besøke noen av Københavns mest trendy vintage og second-handbutikker med spesialvarer, kan dere ta en avstikker fra Strøget og inn i Latinerkvarteret. Stopp innom en av de mange restaurantene på veien for en deilig lunsj og kanskje et glass champagne eller en dansk øl.

Innendørs

Dersom været ikke er det beste, er København full av innendørsaktiviteter. Hva med å besøke Nasjonalmuseet, Statens Museum for kunst, ARKEN Museum for Moderne Kunst eller Glyptoteket?