Metalcruise til sjøs

Vi gjentar suksessen fra i fjor og kjører MetalCruise 2019 i samarbeid med COPENHELL. Opplev brutal metallmusikk fra energiske liveband, og headbang til gitarriffs og grenseløse tekster- en fest i ekte COPENHELL-stil.   

Stay tuned – hvilke band som spiller på årets MetalCruise blir ikke avslørt før i oktober! Du kan allikevel sikre deg en plass på én av to seilingene med MetalCruise – fra Oslo 7. november med konserter på hjemreisen, eller fra Oslo 9. november med konserter på utreisen. 

Venner, stemning og hardmetall:

  • Opplev 4 heavy metal konserter og COPENHELL-atmosfære til sjøs
  • Musikk og fest til sent på kveld
  • 2 netter om bord og nesten 7 timer i København

 

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Bilder fra Copenhell

KONSERTER OG BAND

Merk at hvilke band som skal spille om bord, under årets MetalCruise, ikke er annonsert ennå. En fullstendig spille- og aktivitetsliste kommer i oktober, så det er bare å følge med!

Vi kan fortelle at i fjor spilte Dead Lord, Artillery, HellHorse, XENOBLIGHT, BOKASSA og Trollfest.

Bilder fra Copenhell

Metal og god stemning

Fra vi kaster loss fra Oslo 16.30, er det duket for et festlig cruise fylt med metallmusikk og spennende liveband, gode venner, deilig mat og minnerike opplevelser.

Hva med å starte konsertkvelden med noe svalende å drikke i Navigators Bar?

Middagsbuffé

I 7 Seas, skipets bufférestaurant, kan du plukke dine favoritter blant både kalde og varme retter – smakfulle gryter, kjøttretter, fisk og skalldyr, salater og masse annet godt.

Topp hele middagen med én eller to desserter fra kakebordet, litt ost og kjeks og kanskje en egenlaget softis?

Tax free-shopping

Ta turen innom tax free-butikken om bord og fyll opp lagrene hjemme med dine favoritter. Her finner du klær og sko, flotte ting til hjemmet, smykker, parfymer og herlige søtsaker som man ikke klarer å motstå.

Og det beste av alt - det er lov å unne seg litt ekstra når man er på tur!

Reffen

Kødbyen

Ta turen til Vesterbro og Kødbyen som er Københavns eget ‘meatpacking district.’ Her finner du alt fra hippe restauranter og kaffeer, til moderne gallerier, barer og bruktbutikker.

Dette er desidert Københavns mest populære område.

Københavns matmarkeder

Fremdeles sulten etter frokosten om bord? Fortvil ikke! København er full av matmarkeder hvor det serveres alt fra gourmetpølser til spicy tacos og thairetter med ekstra chilli! Still sulten hos Tivoli Food Hall, Reffen, Broens Gadekøkken eller Boltens Food Court.

Mer Metal og Rock

Får du ikke nok av metal- og rockemusikk? Da vet vi om fem barer i København du bare må prøve. Zeppelin Rock Bar, Inferno, Escobar, Voodoo Lounge og High Voltage.

Merk at barene normalt ikke åpner før kl. 13 eller senere, så dette blir siste stopp før turen tilbake til båten.

bilder fra COPENHELL i 2017

COPENHELL 2017
Klikk på bildene for å se større utgave