Legg feiringen av nyttår til sjøs

Kom til dekket bord og seil inn i det nye året. Det eneste du behøver å tenke på er å slappe av, ha det gøy og ønske det nye året velkommen. I København kan du rusle fra terminalen langs Langelinie inn til Nyhavn, slappe av på en koselig restaurant, eller kanskje ta en tur i karusellene i Tivoli, som har åpent til og med 31.  desember.

Nyttårscruise gir deg:

  • 2 feststemte kvelder til sjøs
  • Deilig "All inclusive" og pause fra oppvasken
  • Kort vei hjem fra festen - og du slipper å stå i taxikø
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Fest om bord

Stemningsfull nyttårsfeiring til sjøs!

Det legges mye arbeid i å gjøre den store kvelden ekstra spesiell. Skipet og besetningen er kledd til fest og våre kokker har satt sammen en fristende nyttårsmeny med drikke som passer til.
For deg er det bare å kle seg finstasen og bli med på festen!

Det blir en sprudlende velkomst på det nye året - for tradisjon tro serveres kransekake samt at champagnekorkene går i taket klokken 24, midt i Kattegat.
Litt senere på natten serveres enkel nattmat slik at ingen går sultne til sengs. 

Med utreise fra Oslo 30/12 feires selve nyttårskvelden på retur fra København.
Når festen går mot slutten, slipper du å stille deg i taxikø, men kan gå de få metrene til lugaren og krype inn under dyna. Første nyttårsdag kan du sove lenge, for skipet legger ikke til kai før kl. 11.

Er du tidlig på beina kan du nyte innseilingen i Oslofjorden mens du nyter en deilig frokost.

Nyttårsmeny 2018/2019

Appetittvekker
Reker
Spicy-marinerte reker på spyd, grønn limemajones, smørristet brød, krydderurter

Forrett
Tunfisk
Nordisk tunfiskcarpaccio av gravet tunfisk med dijon og krydderurter, lemon curd, blåbærmajones med hvitløk, sprø granulat på risnudler og panko vendt med dill

Hovedrett
Kalvefilet
Rosastekt kalvefilet, gresskarpuré, saltbakt rødbete vendt i smør, potetfondant, sitronconfit og støv av brent hvitløk, med kremet salviesaus

Dessert
Nougatmousse med sitronkake, ingefærskum og bjørnebærsnø

(Tilhørende vinmeny vil bli servert sammen med hver av rettene).
høytidelig stemning til sjøs

Program for avreise fra oslo 30. desember:

     30. DESEMBER
  • Innsjekk mellom kl. 15.15 - kl. 16.15 
  • Avgang Vippetangen kl. 16.30
  • Middagsbuffé inkl. 1 øl/mineralvann eller 1 glass vin
  • Live musikk og dans i nattklubben
     31. DESEMBER
  • Stor frokostbuffé kl. 07.00 - 09.45
  • Ankomst København kl. 09.45
  • Ca 7 timer til å nyte København
  • Ombordstigning fra 14.00 
  • Avgang fra København kl 16.30
  • Snacks og mineralvann på lugaren
  • Velkomstdrink før middag 19:00
  •  4-retters nyttårsmeny med vin ad libitum og kaffe avec
  • Det nye året ønskes velkommen med Champagne og kransekake kl. 24.00
  • Fest ut i de små timer
  • Lett nattmat
     1. JANUAR
  • Stor frokostbuffé kl. 08.00 - 11.00
  • Ankomst Oslo kl. 11.00

Forsmak på et nyttårscruise

legg nyttårsfeiringen til sjøs
ta med en du er glad i
Klikk på bildene for å se større utgave