ROCKCRUISE 2018 

For 13. år på rad ønsker vi velkommen om bord til ROCKCRUISE.
I høst inntar talentfulle artister fra den danske musikkscene Københavnbåten og RockCruise. I år kan du glede deg til å oppleve artistene Jacob Dinesen, Love Shop og Soleima. Gled deg til musikk, maritime opplevelser og fantastisk stemning til sjøs.

Fra-prisen inkluderer overnatting t/r i 2-sengs innvendig økonomi med køyeseng, og inngang til konsert. Konserten begynner kl 21, så husk å bestille bord i restauranten slik at du er klar for kvelden.

Slik er ditt rockcruise:

  • Konsertopplevelse på nært hold
  • 2 kvelder og netter til sjøs
  • I tillegg får du nesten 7 timer i deilige København!
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Jacob Dinesen

Jacob Dinesen - 13.09.2018

Konsert på returen fra København 14.09.2018

Førstemann ut på scenen i årets RockCruise, er en sjarmerende, ung mann, som allerede er godt etablert i Danmark som låtskriver og artist.
Ikke bare har han imponert publikum, men også bransjens kritikere som spår han en meget lys fremtid.

For oss i Norge er Jacob et ukjent navn, men vi vet at han vil imponere deg med sin mektige stemme når du hører hans hits ”Beautiful Sight” og ”Roll With Me.”
Love Shop

Love Shop - 27.09.2018

Konsert på returen fra København 28.09.2018

På årets andre RockCruise presenterer vi en gammel kjenning fra den danske musikkscenen. Den populære pop/rock gruppen, Love Shop, har i mer enn 30 år levert hit etter hit. Gruppen råder i dag over en sangskatt, som de fleste danske artister kun tør drømme om.
Love Shop har dessuten et rykte for å være et fantastisk og spennende liveband. Her lover vi en forrykende fest til sjøs.
Soleima

Soleima 08.11.2018

Konsert på returen fra København 09.11.2018

Med sitt unike talent og slagkraftige sanger har den danske sangerinnen, Soleima, slått hull på en fremadstormende karriere. I 2017 vant hun flere priser, og hun ble nominert som beste nykommer under Danish Music Awards. Soleima beskriver sin musikk som ”Garage-pop” med inspirasjon fra funk og soul, og hennes karakteristiske vokaler gir musikken et nærvær som har fått Danmark og resten av verden til å spisse ører.

Middag før konserten

Ta en matbit før konserten

Start kvelden med en middag i en av våre restauranter, så er du klar for kvelden videre.
I Explorers Steakhouse kan du nyte en førsteklasses steak med deilig tilbehør, mens Little Italy serverer autentiske italienske retter. I bufférestauranten 7 Seas kan du smake på litt av hvert av det du liker best, og i vår nye restaurant Sjø serverer vi lette, lekre retter baseret på skandinaviske råvarer og kulinarisk historiefortelling.
Konserten starter ca. kl. 21.00, så husk å bestille bord slik at du er klar til å nyte konserten fra start.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave