​SENIORCrUISE 12. MARS

Vi byr på musikk, dans og underholdning og inviterer til et forrykende arrangement om bord på Københavnbåten den 12. mars, med kjære personligheter fra den norske underholdningsscenen!

Duoen, Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen, har invitert med seg stjernegjestene Tore Halvorsen og selveste GT-Sara. Gled deg til kjente melodier, friske vitser og historier. Bli med på en danseglad reise med noen av Norges beste artister og vårt lands eldste stand-up komiker.

Vi tilbyr følgende:

 • Stor middagsbuffet i restaurant 7 Seas på utreisen etterfulgt av underholdning i Colombus Club
 • Frokostbuffet begge dager
 • Shuttlebuss t/r Nørreport stasjon (10 min. å gå til Strøget)
 • Bingo med våre fabelaktige artister
 • Dans og underholdning i Colombus Night Club begge veier

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen

De folkekjære artistene og underholderne Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen har i flerfoldige år turnért land og strand med sitt «Gamle slagere - norsk på norsk".

Denne gangen har de satt sammen et repertoar med kjente og kjære melodier fra steder de har besøkt gjennom mange år på turné rundtom i det ganske land.

Her blir det 100% norsk-på- norsk- garanti. De byr også på overraskelser underveis.

Kom deg ombord, kast loss og bli med på cruise til kongens by.

PROGRAM:

Dag 1:
 • Artistene spiller fra kl 16.30-17.30 i Navigators Bar
 • Middagsbuffet (velg å spise kl 17.45 eller 18.00) 
 • Dans og underholdning i Columbus kl 20.-23.
​​Dag 2:
 • Frokost
 • Shuttlebuss t/r Nørreport stasjon
 • Bingo i Columbus Night Club fra kl 16.30-17.30
 • Dans og underholdning i Columbus kl 20.-23.
Dag 3:
 • Frokost​​​

Tore Halvorsen

Stemmen og frontfigur i Ole- Ivars i mer enn 30 år står fjellstøtt på egne musikalske bein.

På turen presenteres kjente og kjære popklassikere fra mer enn 50 år i underholdningens tjeneste.

En opptreden med Tore er full av energi. Et musikalsk fyrverkeri som bare MÅ oppleves. DU får høre akkurat DEN låta du venter på.

GT Sara

GT- Sara

Landets eldste stand- up- komiker trenger kanskje ingen nærmere presentasjon.

Kjent fra utallige fjernsynsopptredener og scener i bygd og by gjennom mange årtier. Et regelrett fenomén i norsk underholdning.

Damen er mer enn klar for å underholde cruisegjestene på turen med sine friske vitser, historier og folkekjære melodier.

om bord

Commodorefrokost

Tax free

Tax-free butikken er full av gode tilbud!
Her finner du klær, tilbehør, ting til hjemmet samt de klassiske taxfree-varene som kosmetikk, søtsaker med mere.
Gjør et kupp og la deg friste, kanskje finner du noe til deg selv også!

Wellness

I Bubble Zone på dekk 6 er det fine bademuligheter for både voksne og barn. Her finnes også en egen wellnessavdeling, dersom man ønsker å unne seg litt ekstra. Hva med en avslappende massasje eller fransk manikyr før kveldens selskapeligheter?

Red & White Winebar

Vinbaren er vår "hemmelige" oase bord.
Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser mens du nyter utsikten utover havet fra armkroken til din kjære, og nyter et glass eller en kopp deilig te.

Herlige København

Torvehallerne

Torvehallerne

Torvehallerne har et stort utvalg av blant annet krydder, ost, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter. Dette er ikke et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

Shopping

København er et shoppingeldorado med et hav av fristende butikker! De fleste kjenner Strøget, men vi anbefaler også alle de spennende sidegatene som Krystalgade, Kronprinsensgade, Værnedamsvej og Jægerborggade. Er det litt kaldt ute er det også flott å søke ly hos kjøpesenteret Magasin Du Nord.

Rundetaarn

Rundetaarn er et av Danmarks mest kjente bygg. Gå sneglegangen opp og få en fantastisk utsikt over byen. Mer utsikt kan du få om du besøker Tårnet på Christiansborg slott. Se København fra en ny vinkel og spis gjerne en deilig lunsj der i tillegg.​
​​​​

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave