Bli med på trøndercruise!

Suksessen fra i fjor gjentas! Du er velkommen til to feststemte kvelder til sjøs med dansemusikk og god stemning på både utreise og hjemreise. 26. april går ferden sørover med buss fra Innherred til Oslo for deg som ønsker det (cruiset kan også bestilles uten buss). Bussen plukker opp gjester gjennom hele Trøndelag (se FB side Godt å fårrå). På bussen vil verten holde gjestene i ånde med både historier og konkurranser, og det blir stopp for bespisning  i Alvdal begge veier.
I tillegg til god musikk og maritim stemning, kan du vente deg tax free-shopping, god mat og en deilig vårdag i Københavns gater. Bli med på trøndertokt du også!

Gled deg til dette:

  •  Svingende dansemusikk på bøljan blå fra ca 22:00 - 01:00 begge kvelder
  •  2 kvelder og netter til sjøs med høy stemning
  • Nesten 7 timer i København
Grupper over 8 personer må ringe oss for bestilling på 21 62 13 41 og oppgi kode BMTRONGR.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Artister som spiller om bord:

PA Røstads orkester

PA Røstads orkester

Norges beste gammeldansorkester som leverer et driv de fleste misunner dem. Med Jostein Grande på vokal blir mange trønderske festsanger å høre på båten. Orkestret fikk alle Pearls gjester fra alle kontinenter til å danse gammeldans under forrige Trøndercruise.
Vømmølgutan

Vømmølgutan

Bandet som har holdt liv i vømmøltradisjonen de siste 35 årene. Fantastiske musikere som tolker Rotmos Vømmøl univers bedre enn noen. Her er det høyt trøkk og stor allsangfaktor - og svingegenskapene kommer til nytte.
Gras

Gras

Jentebandet fra Innherred som har tatt Trøndelag med storm det siste året. Det veksler mellom vømmøltradisjon og egne låter med en fantastisk stemmeprakt. Det er bare å nyte.
Magnus Hestegrei

Magnus Hestegrei

I baren spiller Magnus Hestegrei fra ca 17 - 18.
Han skriver og synger egne låter med gode tekster fra Trøndelag.

Lygarstuinna i København

Lygarstuinna på Krøgers
Lygarstuinna er på restaurant  Krøgers have.  Der er det plass til alle og stedet har alle rettigheter.
Det er busstransport til alle fra båten og til Krøgers have, mens man selv finner veien tilbake via Strøget og shopping. På Lygarstuinna i København deltar PA Røstads orkester, Bård Bratli, Magnus Hestegrei, Ingrid Elise Andersen, Solveig Salthammer Kålaas, Jostein Grande og Arnstein Langåsve. Her synges det og fortelles historier fra "virkeligheten".

om bord

Commodorefrokost

Bo ekstra godt

Om du ønsker det, kan du oppgradere reisen til en Commodore lugar. Lugaren har dobbeltseng, havutsikt, og deilig frokost er inkludert på tur og retur. Du får en bedre reiseopplevelse og en god både start og slutt på reisen din.

Restaurant Sjø

På tur med din kjære er en middag under fire øyne et høydepunkt. Hva med et deilig måltid i vår a la carte restaurant, Sjø, der menyen er spekket med lekre fristelser. Explorers Steakhouse byr ellers på saftige biffer med deilig tilbehør mens du kan meske deg med dine yndlingsretter på bufféen i 7 Seas.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt utsikten utover havet fra armkroken til din kjære.

i København

Shopping

Shopping

I København finner du alt du måtte ønske av butikker, fra dyre motehus og store shoppingsentre til kjedebutikker og små vintagebutikker. Vi anbefaler en avstikker vekk fra Strøget. Prøv for eksempel Købmagergade og en av sidegatene for å finne det lille ekstra du ikke finner hjemme.

Hotel Chocolat

Her får du både vanlige og uvanlige kakaoer. Hva med en vanlig kakao, eller en med mokka, mint, chili eller melkesjokolade!

Rundetaarn

Rundetaarn er et av Danmarks mest kjente bygg. Gå sneglegangen opp og få en fantastisk utsikt over byen. Mer utsikt kan du få om du besøker Tårnet på Christiansborg slott. Se København fra en ny vinkel og spis gjerne en deilig lunsj der i tillegg.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave