Selskap, fest, feiring og god stemning til sjøs

Skal du arrangere fest, har du et jubileum, en bursdag, bryllupsdag, konfirmasjon, julebord eller en annen spesiell merkedag. Uansett hvilken anledning det er, blir det alltid mer festlig til sjøs - og vi hjelper deg gjerne med planleggingen.

Dette opplever du:

  • Du slipper å løfte en finger
  • Alle er samlet på ett sted
  • Du får en uforglemmelig feiring
Betingelser: Laveste fra-pris basert på minimum 8 personer i doble lugarer. Fra-prisen gjelder utreise mandag - onsdag i perioden frem til 04.11.17. For avreise torsdag - søndag, ta kontakt. Et administrasjonstillegg på kr 125,- tilkommer per bestilling. Se våre reisebestemmelser for grupper. Helligdager i Danmark 2017: 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.
Latter i nattklubben

Om bord

Gjør cruiset til en hyggelig opplevelse for familie og venner.

Wellness - gjør deg klar til kvelden Om du ikke har vært der, anbefales et besøk i vår wellness avdeling. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs, eller hva med å farge vipper og bryn, eller en avslappende massasje før festen starter?

Shopping Ikke bare kan du hygge deg på cruise, nyte god mat og kose deg i København. Du kan også gjøre mange gode kjøp i vår SEA SHOP! Her kan du gjøre virkelig gode kupp, og det til taxfree-priser!

I Bubble Zone finner du det perfekte lekeområde for barna med ballbinge, tegnesaker, store byggeklosser og badebasseng.
Familie hygger seg med frokost

Selskapscruise med måltider inkludert

Fra 1525,- pr. person

Reiser du med familien, barn eller barnebarn? Vi skreddersyr ditt arrangement etter dine ønsker, enten med eller uten drikke.

  • Båtreise t/r med innvendig Seaways Class lugar med to underkøyer
  • 3- retters festmiddag
  • Middagsbuffé (tillegg for julebord)
  • Frokost t/r
  • Shuttlebuss t/r terminalen - Nørreport (Øster Voldgade 2c)

 

Par i Marco Polo

En opplevelse du aldri glemmer

Om bord lager kokkene mat med sjelen og du blir skjemt bort av servitørene. Det eneste du må gjøre, er å lene deg tilbake og nyte den gode maten, forfriskningene og selskapet.
Vi står for opprydning og oppvask mens du går videre til nattklubben og danser inn i natten. Ingen skal kjøre hjem, alle er samlet i lystig lag.

Velg selv hvilken type lugar du ønsker når du bestiller reisen. Vi tilbyr alt fra budsjett til luksus – valget er ditt. Ønsker du en ekstra opplevelse om bord anbefaler vi en øl-, vin- eller champagnesmaking i Red & White Winebar før middag.

Ellers kan vi friste med barer og livemusikk, kasino (kun på Pearl Seaways), basseng og boblebad, wellnessavdeling, soldekk samt fristende shopping i vår tax-free butikk.
Familie i Tivoli

Kos deg i København

Nyt neste morgens deilige frokostbuffé og gjør dere klare for nesten 7 timer i herlige København!
Ekstra koselig er det å bli hentet med kanalbåt på terminalen og kjøre båt helt inn til Nyhavn.

København har mange muligheter, og dere rekker både shopping, sightseeing og ikke minst en god dansk lunsj. Hvorfor ikke spise på sjarmerende Cap Horn i Nyhavn. Her får dere både nydelig mat og dansk atmosfære på en gang.
Får dere ikke nok av dansk mat, er også Torvehallerne ved Nørreport å anbefale. Denne mathallen er Københavnernes eget spiskammer.
På Hotel Chocolate, like ved Strøget, kan du kjøpe med en overraskelse til noen hjemme, eller ta en kaffe eller varm sjokolade – du finner garantert noe som faller i smak. Kanskje rekker dere til og med en tur opp i Rundetaarn før dere vender nesen mot Oslo igjen.