Ta en tur med gutta til København

Ta dere en weekend til storbyen København, eller et lite avbrekk midt i hverdagen. Dere får 2 kvelder og netter om bord, og nesten 7 timer til å oppleve København. Om bord kan dere ta dere en dukkert i bassenget, nyte god mat og drikke, og la dere underholde i nattklubben. I København er det nok av tid til både sightseeing og et deilig måltid på et av de mange spisestedene.

Slik er ditt cruise til københavn:

  • Guttetur i storbyen
  • 2 netter til sjøs med avslapning, god mat og underholdning
  • Nesten 7 timer i København
Betingelser: Laveste fra-pris basert på minimum 8 voksne personer i doble lugarer. Et administrasjonstillegg på kr 125,- tilkommer per bestilling. Se våre reisebestemmelser for grupper.
Solnedgang fra dekk

Om bord

Om bord får du havutsikt så langt øyet rekker, maritim stemning og et godt utvalg av restauranter, barer og underholdning. Nyt den flotte havutsikten fra vinbaren som tilbyr både øl- og whiskysmakinger. Tar dere turen med skipet Crown kan en tur i nattklubben Sky Club anbefales.
Ønsker dere en ferdig pakke til dere kommer om bord kan dere få 3-retters middag én vei, buffet den andre og frokost inkludert begge veier fra 1525,- per person.
Mathallerne

hygge i København

København tilbyr et flust av kule spisesteder, barer og kafeer. Ta turen til Papirøen og besøk mathallen Copenhagen Street Food, eller det stilige bryggeriet Mikeller for et bredt og spennende ølutvalg.

For Københavns kanskje beste burger kan dere ta turen til Cock's & Cows på Østerbro. Hyggelig stemning, god drikke og ordentlig god mat. Her kan det være lurt å forhåndsbestille bord! Bydelen Østerbro er ellers en flott bydel og byr også på kule butikker og store grøntområder.