Reis på jentetur med sightseeing og shopping i København

Ta dere en weekend til storbyen København, eller et lite avbrekk midt i hverdagen. Dere får 2 kvelder og netter om bord, og nesten 7 timer til å oppleve København. Om bord kan dere slappe av i bassenget i vår wellness-avdeling, nyte god mat og drikke, og la dere underholde i nattklubben. I København er det nok av tid til både sightseeing, shopping og en lang lunsj på en hyggelig kafé.

Slik er ditt cruise til københavn:

  • Venninnetur i storbyen
  • 2 netter til sjøs med avslapning, god mat og underholdning
  • Nesten 7 timer i København
Betingelser: Laveste fra-pris basert på minimum 8 voksne personer i doble lugarer. Et administrasjonstillegg på kr 125,- tilkommer per bestilling. Se våre reisebestemmelser for grupper.

Om bord

Om bord får du havutsikt så langt øyet rekker, maritim stemning og et godt utvalg av restauranter, barer og underholdning. Nyt den flotte havutsikten fra vinbaren. Utvalget spenner fra budsjett til ekstravagante viner fra de beste vinprodusentene.

Slapp av og nyt et besøk i Bubble Zones boblebad og kjenn at spenningene løser seg opp og gir deg ro i kroppen. Skjem deg gjerne bort med en massasje, ansiktsbehandling eller manikyr i wellnessavdelingen.

Ønsker dere en ferdig pakke, fikser vi selvsagt det. Hva med en 3-retters middag én vei, buffet den andre og frokost inkludert begge veier?
Beau Marche

Kos dere i København

Ønsker dere litt kultur, ta en tur til Glyptoteket. Museet ligger midt i sentrum og har fantastiske skulpturer og vakre malerier.

Tid for lunsj? Bak butikken med samme navn, ligger kafeen Beau Marché i Ny Østergade. Dette er en liten gjemt perle. Kafeen har en en intim, koselig og fransk atmosfære, og er det perfekte lunsjsted. Eller hva med å nyte utsikten over København mens du koser deg med kaffen? Ta turen til Tårnet og spis lunsj blant tårn og kobberspir.

Er været fint og dere har litt tid før dere skal tilbake til båten så kan det anbefales å spasere tilbake langs Langelinie. Nyt utsikten over vannet, se Amalienborg Slot og hils på Den Lille Havfrue.
Jenter på shopping

Shopping i storbyen

København er full av flotte butikker. Tar dere turen bort fra Strøget og inn i de spennende smågatene rundt omkring i København kan dere finne mange skatter. Ta turen til Krystalgade hvor dere finner både vintage og skandinavisk design med butikker som Times Up Vintage og Henrik Vibskov. 
I Kronprinsensgade, det hippe og trendy området i Indre by, ligger shoppingperlene på rekke og rad, i tillegg til hyggelig kafeer hvor man kan ta seg en velfortjent pause mellom slagene. Jægersborggade er en liten perle på Nørrebro. Start gjerne med en kaffe på Coffee Collective, og jobb dere nedover gata.