​Gruppereiser til København med DFDS

Om bord byr vi på restauranter med god mat og hyggelig betjening, levende musikk og shoppingmuligheter. Kombinert med København kommer du til å føle det som om du har vært borte lenge, selv om det bare er et døgn eller to. Utallige muligheter venter dere i København: sightseeing i Operaen, Arken kunstmuseum, Statens Museum for kunst, hyggelige kafeer og barer og ikke minst hyggelig dansk stemning!

Din reise med båt:

  • Maritim stemning
  • God mat og hyggelig selskap
  • Store opplevelser i København

Gruppen må være minimum 8 voksne personer, og hver 20. person går gratis! Ønsker dere reisetips? Kontakt oss gjerne! 

 

Soldekk på båten

gode opplevelser om bord

Vi byr på restauranter med god mat, hyggelig betjening og muligheter for å ta seg en svingom til levende musikk. I
vår tax-free butikk finner du alltid aktuelle godbiter til tax-free priser. I tillegg til de ordinære tax-free varene har vi også et stort tilbud av klær, sko, smykker og kjøkkenartikler fra kjente merker.
I den nye wellnessavdelingen har du mulighet for blant annet manikyr og ansiktsbehandling.
Er været bra er det likevel ingenting som slår en tur på soldekk der du kan trekke frisk luft og kjenne på feriefølelsen.
Torvehallerne

det københavnske

Svært lite er så dansk som skikkelige "smørrebrød", og du finner massevis av fantastiske kafeer og restauranter hvor du kan få riktig gode smørrebrød i København. Velkjente Ida Davidsen har flere hundre varianter å diske opp med.

Ellers kan vi anbefale å ta turen innom Torvehallerne, like ved Nørreport stasjon. Opplev dette bugnende matmarkedet og smak deg gjennom Danmark, men også andre deler av verden.
Som de selv sier det - dette er ikke et supermarked, men et supert marked!