Førjulscruise med julebord! 

Dra på et FørjulsCruise til København og få et deilig avbrekk fra hverdagen samtidig som dere kommer i magisk julestemning sammen. Julebuffé er inkludert én av veiene, og om bord kan du foruten å nyte deilig julemat, også gå på juleshopping. La julestemningen synke inn mens du gleder deg til nesten 7 timer i København.

Gled deg til dette på ditt FørjulsCruise:

  • Kom i herlig julestemning sammen
  • Julebuffé inkludert én vei
  • Et avbrekk fra hverdagen med 2 kvelder og netter om bord
  • Nesten 7 timer med julestemning i København


Husk: Du betaler ingenting for verken frokost eller julebuffé til barn når du forhåndsbestiller disse måltidene til en voksen (gjelder for barn opptil 11 år og maks to barn per voksen).

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Julestemning om bord...

Jul om bord

Finn julegavene i tax free butikken

Gå om bord og gjør gode julegavekjøp til tax free priser! I vår tax free-shop får du alt på ett sted; fra de tradisjonelle tax free-varene til parfyme, klær, smykker, vesker, sko, lysestaker, julepynt, leker og lekre ting til hjemmet. Hvem vet, kanskje finner du en hyggelig julegave til deg selv også.

Skandinavisk julebuffé

Etter en shoppingrunde kan du sette deg ned og nyte utvalget i vår julebuffé. Her bugner det av både kalde og varme juleretter og deilige desserter. Det beste av alt – du slipper å ta det tøffe valget mellom pinnekjøtt eller ribbe. Her kan du få begge deler og forsyne deg så mange ganger du ønsker! Velkommen til bords.

Unn deg litt ekstra

Juletiden er til for å unne både de man er glad i, men også en selv noe ekstra. I vår Wellness- avdeling kan du gjøre akkurat dette! Hva med en avslappende massasje, en manikyr og ny julefarge på neglene, eller farging av vipper og bryn til de kommende juleselskapene?

...og Jul i København

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

Dersom du er på utkikk etter stadig mer julestemning, er Tivoli stedet. Fra midten av november til og med desember kan du spasere i armen til din kjære blant snøkledde trær og fortryllende juleinstallasjoner. I de hyggelige bodene finnes alt fra brente mandler, gløgg, epleskiver og unike julegaver.

Besøk et julemarked

København er full av hyggelige julemarkeder. Ta turen til Nyhavn, gå langs bryggekanten og nyt stemningen fra julebodene som åpner fra 9. november. Her selges alt fra gøyale julehatter til dansk julegodt. Har du lyst å treffe på julenissen, kan du gå innom Højbro Plads som ligger i Strøget (åpent fra 16. november).

Københavns shoppingsentre

København full shoppingsentre som byr på både julehygge og fine gaver. På Kongens Nytorv ligger Magasin du Nord, og midt på Strøget ligger det populære shoppingsenteret Illum. Begge steder finner du alt fra klær og sko til hjemmeinnredning - og kafeer for en matbit når man blir sulten.

Forsmak på et cruise til København

Jul til sjøs
Julegater med atmosfære
Klikk på bildene for å se større utgave