Cruise fra Oslo til vakre København

Reis på et herlig Københavncruise til danskenes hovedstad i høst, og forleng den gode feriefølelsen, samtidig som du unner deg et avbrekk fra hverdagen. Om bord finnes shopping, restauranter og velvære - alt du trenger i umiddelbar nærhet. Nyt fasilitetene mens vi frakter deg hele veien til København! Neste dag har du nesten 7 timer i land, og god tid til å oppleve og nyte det København har å by på av både høsthygge og attraksjoner. Lykken er nærmere enn du tror!

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder og netter om bord og nesten 7 timer i København
  • Et avslappende og opplevelsesrikt cruise 
  • 2 dagers pause fra hverdagen
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Hygge til sjøs

FristelSer Om bord

Hygge om bord
På ditt Københavncruise har du to kvelder om bord og nesten 7 timer i Købenahavn, og den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord.

Restauranter
Bestill frokost og middag før avreise, og spis der du vil, når du vil, og i tillegg - spar penger!
Om bord finnes flere restauranter å velge mellom- alt fra frokost- og middagsbuffé med egen softismaskin i 7 Seas, gourmet i vår nye restaurant Sjø, eller en saftig biff i Explorers Steakhouse
Husk! Dersom du forhåndsbestiller frokost, spiser barn opptil 11 år gratis frokost (max 2 barn pr. voksen).

Shopping
I Sea Shop kan du gjøre virkelig gode kupp, og det til taxfree-priser! Parfymer, vesker, smykker, klær, ting til hjemmet, sjokolade - og det til taxfree-priser!

Wellness - gjør deg klar til kvelden
Høsten er til for selvpleie og nytelse, og det er akkurat det man gjør i vår wellness-avdeling. Om du ikke har vært der før, anbefales et besøk. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs eller hva med en avslappende massasje?- Ja takk, begge deler!

BubbleZone
Ta med barna til BubbleZone, og nyt lek og moro i bassengområdet. Bli også med på flere spennende aktiviteter- skattejakt, tegnekonkurranse, spis is og lek i ballbingen.

Tivoli for små og store

i København

Tivoli  er for både små og store, og byr på alt fra sommerfugler i magen, blomster, påfugler, teater og mye moro! Ta turen til Tivoli innen 23/9 og opplev siste rest av sommersesongen eller vent til Halloween i Tivoli (11/10 – 3/11) og gå blant skumle hekser, edderkopper, magiske skikkelser og hundrevis av gresskar.
Den Blå Planet, Nordens største akvarium, byr på over 20.000 fisker, dyr og fugler.
I Zoo opplever du elefanter, isbjørner og giraffer i Københavns på nært hold. 
Experimentarium på Hellrup er Københavns svar på Teknisk Museum. Imponerende utstillinger gjør dette til den perfekte plassen å kombinere lek og læring.

Kanaltur
Viser været seg fra sin beste side, er det lite som slår en tur på kanalene i København. Slik får du sett andre og nye sider av byen enn ved å gå gatelangs.

Kjempeutstilling på Zoologisk Museum
I utstillingen “Det dyrebare,” kan du blant annet se kjempedinosauren “Misty,” og andre utdødde skapninger. Zoologisk Museum tar frem sine skjulte skatter, som lenge har vært utilgjengelig for publikum.
 
Gå tilbake til skipet 
Gå fra Nyhavn, ta turen forbi Amalienborg slott og den flotte Gefionfontenen. Den Lille Havfrue vil du også kunne se på turen. På Langelinie kan du få med deg Langelinie Outlet før du tar veien til skipet via Indiakaj og Dampfærgevej.

Forsmak på et cruise til København

Soldekk
Graabrødretorv
Klikk på bildene for å se større utgave