Ta et herlig avbrekk til københavn i høst

Reis med DFDS til København i høst. Kjenn at skuldrene senker seg i det du går om bord. Sett deg på dekk og la vinden ruske i håret mens du kjenner solstrålene varme i ansiktet. Nyt en lang frokost mens du ser på innseilingen til København. Slentre langs bryggekanten i Nyhavn. Kjenn på den danske atmosfæren.
Lykken er nærmere enn du tror!

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København
  • Et avslappende og opplevelsesrikt cruise 
  • 2 dagers pause fra hverdagen

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Shopping til sjøs

Om bord

Den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord, og det er mye å underholde seg med på et cruise.

Wellness - gjør deg klar til kvelden
Om du ikke har vært der, anbefales et besøk i vår wellness avdeling. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs, eller hva med å farge vipper og bryn, eller en avslappende massasje før festen starter?

Uten mat og drikke
Husk å bestille plass i vår bufférestaurant! Nydelige lune retter venter på deg! Barna har til og med sin egen softice-maskin! Prøv også vårt velrenommerte Steakhouse eller Marco Polo; á la carte restauranten.

Dans deg inn i natten
Husk danseskoene! Det er dansemusikk til langt på natt.

Shopping
Ikke bare kan du hygge deg på cruise, nyte god mat og kose deg i København. Du kan også gjøre mange gode kjøp i vår Sea Shop! Her kan du gjøre virkelig gode kupp, og det til taxfree-priser!
Hyggestund i Torvehallerne

I København

Med nesten 7 timer i København, ligger storbyen for dine føtter.

Shopping
For den shoppingglade er København et mekka. Ta turen utenom Strøget! Kronprinsensgade, som rett og slett er gaten som har alt, anbefales! Her ligger shoppingperlene på rekke og rad. Favorittene er Stig P for jentene, og Le Fix for gutta. En annen spennende gate er Istedgade. På klesbutikken RUDE finner du klær med vintageinspirert look, mens hos Dixie Gray stiger du inn på 50-tallet omgitt av tyllskjørt og polkadotter..

Kanaltur
Ta en kanalbåt fra Nyhavn og opplev Københavns pittoreske kanaler. Dette er en enestående mulighet til å se København fra den maritime siden, og noen skjulte skatter åpenbarer seg!

Torvehallerne
​Matmarkedet ligger like ved Nørreport Stasjon og har over 60 boder med utvalg av det meste. Ta med godsaker hjem eller nyt maten på et av spisestedene.

last ned vår nye DFDS reiseapp

DFDS' nye reiseapp

Skreddersy din egen reise med DFDS' nye reiseapp. Last ned appen gratis mens du ennå er på land, så koster det ikke noe å bruke den om bord.

Til bruk før avreise:
- Sjekk restauranter, menyer, underholdning med mer for å planlegge turen.
- Skreddersy et program og opplevelser for barn
- Utforsk steder og hendelser i København

Til bruk om bord:
- Administrer og ha tillgang til dine reisedokumenter
- Motta tilbud fra restauranter og tax-free
- Følg skipets rute i sanntid til sjøs

Til bruk i København:
- Finn inspirasjon og tilbud for sightseeing og opplevelser på land.

Hent appen i App Store >>
Hent appen i Google Play >>

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave