Quick Book

Nyt førjulstiden i København

København oser av julestemning i førjulstiden. Smågater og utstillingsvindu er nydelig dekorert, julemarkedene dufter av julekrydder og brente mandler, og mulighetene er store for å få seg en kopp varmende gløgg og "æpleskiver" til. Ta et cruise til København og få med deg den magiske førjulsstemningen byen byr på.
Lykken er nærmere enn du tror.

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København
  • En avslappende førjulsopplevelse om bord og i land
  • 2 dagers pause fra hverdagen og julestresset
Tips: Med dagens valutakurs, lønner det seg å kjøpe måltider samtidig med bestilling av reisen. Hjemme betaler du i norske kroner, om bord betaler du i danske. Du sparer altså penger på å bestille måltidene hjemmefra og du er sikret å spise på det tidspunktet du ønsker!

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.


Jul om bord

Shopping om bord

Ikke bare kan du hygge deg på cruise, nyte god mat og innta julestemningen i København. Du kan også gjøre unna mange julegaveinnkjøp i vår Sea Shop! Her kan du gjøre virkelig gode kupp, og det til taxfree-priser! Butikken er fylt opp til jul, og våre ansatte hjelper deg gjerne om du står fast på hva du skal kjøpe.

Supre gaveidéer
Her finner du flotte gaveesker med de deiligste kremer og parfymer, du finner pakker der du sparer 50% på duo sett med parfyme, lego, kosedyr og klær fra Hust & Claire til barna, klokker og smykker, hitten fra Mitone: bluetooth speaker, lekre vaser fra Lyngby og Kähler, vesker fra Day og Decadent, for ikke å nevne alt fra Georg Jensen, Royal Copenhagen, Kaj Boysen og Bjørn Wiinblad. Alt dette - og mange andre andre gode juletilbud finner du til sjøs.
Sjekk den nye julebrosjyren fra Seashoppen.
Ta med din kjære på førjulscruise til København

Jul i København

Faste juletradisjoner i København er blant annet julebryggets ankomst første fredag i november. Dette blir bønnhørlig feiret over hele landet denne dagen. En annen tradisjon er julegranen på Rådhuspladsen som pyntes med girlandere og julekurver og tennes 1. desember kl. 16. Sist men ikke minst, må julebordene hos Royal Copenhagen på Strøget nevnes. De pyntes og dekoreres hvert år av kjente personer fra dansk kulturliv, og er et skue for øyet.

Julemarked
København bugner av hyggelige julemarked i november og desember.  Det mest kjente er Tivoli´s eget «jul i Tivoli», men du kan også ta turen til Nyhavn, gå langs bryggekanten og nyt stemningen fra julebodene som selger alt fra gøyale julehatter til dansk julegodt. Går du innom julemarkeden på Højbro Plads eller på Kongens Nytorv har du dessuten mulighet for å  treffe på selveste Julenissen! 

Om bord på skipet

Om bord

Den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord, og det er mye å underholde seg med på et cruise.

Wellness - gjør deg klar til kvelden
Om du ikke har vært der, anbefales et besøk i vår wellness avdeling. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs, eller hva med å farge vipper og bryn, eller en avslappende massasje før festen starter?

Uten mat og drikke
Husk å bestille plass i vår bufférestaurant! Fra 4. november står det store julebordet klart med skandisnaviske julespesialiteter!

Dans deg inn i natten
Husk danseskoene! Vårt liveband spiller dansemusikk til langt på natt.

Deilige utekafeer på alle gatehjørner

I København

Med nesten 7 timer i København, ligger storbyen for dine føtter, og du kan få en smakebit av hva byen tilbyr.

Tar du shuttlebussen til Nørreport, ligger Torvehallerne, Københavns supre mathall med sine utallige fristelser, like ved.
Fra Nørreport tar det deg ca 10 minutter å gå til Strøget – eller besøk Nørrebro – en multikulturell bydel med fargerikt tilbud og små nisjebutikker.

Du kan også gå inn til sentrum fra terminalen. Sett av en time, og gå havnelangs til Langelinje. Foruten en outlet som har åpent alle dager hele året, ligger den velkjente "Lille Havfrue" her. Du kan også gå via det flotte Kastellet. Er været bra anbefales en stopp ved Toldboden, samt ved den nydelige Gefionfontenen. Fortsett havnelangs så får du med deg Amalienborg slott på vei inn mot velkjente Nyhavn.

Jul i Nyhavn

Københavncruise for grupper fra 10 - 20 personer

Er dere over 10 personer? Sikre deg plass nå og bestill cruise til København ved å klikke på "Bestill nå" under.
Ved bestilling av mat for grupper:
Middag kan bestilles i 7 Seas bufférestauranten samt Blue Riband Selskapsrestaurant. Explorers Steakhouse og Marco Polo Restaurant tar dessverre ikke grupper over 9 personer. Merk også at grupper på over 9 personer vil bli plassert på småbord og ikke langbord, i restaurantene.
En av de første virkedagene etter bestilling vil du bli kontaktet av en av våre kundekonsulenter med tanke på å tilrettelegge reisen best mulig i forhold til lugarvalg, måltider og bordreservasjoner med mere.


last ned vår nye DFDS reiseapp

DFDS' nye reiseapp

Skreddersy din egen reise med DFDS' nye reiseapp. Last ned appen gratis mens du ennå er på land, så koster det ikke noe å bruke den om bord.

Til bruk før avreise:
- Sjekk restauranter, menyer, underholdning med mer for å planlegge turen.
- Skreddersy et program og opplevelser for barn
- Utforsk steder og hendelser i København

Merk: Reisende etter 26. mars kan per i dag ikke  åpne sin booking i app´en før det nærmer seg avreise.

Til bruk om bord:
- Administrer og ha tillgang til dine reisedokumenter
- Motta tilbud fra restauranter og tax-free
- Følg skipets rute i sanntid til sjøs

Til bruk i København:
- Finn inspirasjon og tilbud for sightseeing og opplevelser på land


Hent appen i App Store >>
Hent appen i Google Play >>

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave