Cruise til vidunderlige københavn

Reis med DFDS til København i førjulstiden. Kjenn at skuldrene senker seg i det du går om bord. Nyt vårt deilige julebord som står klart fra 3. november, gå på julegavejakt i tax-free butikken, eller slapp av i vinbaren mens du beundrer utsikten. Mens du koser deg med frokosten kan du se på innseilingen til København. Så er det tid for noen timer i danskenes herlige hovedstad! Lykken er nærmere enn du tror!

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København
  • Et avslappende og opplevelsesrikt cruise 
  • 2 dagers pause fra hverdagen

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Deilig julebuffé

smak av jul Om bord

Den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord, og det er mye å underholde seg med på et cruise.

Uten mat og drikke
Nå i førjulstiden er det lurt å reservere bord i vår bufférestaurant! Nydelig julemat venter på deg! Barna har til og med sin egen softice-maskin! Prøv også vårt velrenommerte Steakhouse eller á la carte restauranten Marco Polo.

Shopping
Gjør unna julehandelen i vår Sea Shop! Her kan du gjøre virkelig gode julegavekupp, og det til taxfree-priser! Parfymer, gavepakninger, vesker, smykker, klær, ting til hjemmet, sjokolade...alt du trenger til julefeiringen.

Wellness - gjør deg klar til kvelden
Om du ikke har vært der, anbefales et besøk i vår wellness avdeling. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs, eller hva med å farge vipper og bryn, eller en avslappende massasje før festen starter?

Dans deg inn i natten
Husk danseskoene! Det er dansemusikk til langt på natt.
Julemarked i Tivoli

førjulstid I København

Med nesten 7 timer i København, ligger storbyen for dine føtter.

Jul
København oser av julemagi i tiden fram mot jul. Byens museer har egne julearrangement, Tivolis porter til juleuniverset er åpne (fra 18/11), du får klassisk dansk julemat servert på mange av byens restauranter og du finner julepynt og julegaver på de mange koselige julemarkedene  rundt omkring i byen.

Shopping
For den shoppingglade er København et mekka. Ta turen utenom Strøget! Kronprinsensgade, som rett og slett er gaten som har alt, anbefales! Her ligger shoppingperlene på rekke og rad. Favorittene er Stig P for jentene, og Le Fix for gutta. En annen spennende gate er Istedgade. På klesbutikken RUDE finner du klær med vintageinspirert look, mens hos Dixie Gray stiger du inn på 50-tallet omgitt av tyllskjørt og polkadotter..

Torvehallerne
​Matmarkedet ligger like ved Nørreport Stasjon og har over 60 boder med utvalg av det meste. Ta med godsaker hjem eller nyt maten på et av spisestedene.

Forsmak på et cruise til København

Klikk på bildene for å se større utgave

last ned vår nye DFDS reiseapp

DFDS' nye reiseapp

Skreddersy din egen reise med DFDS' nye reiseapp. Last ned appen gratis mens du ennå er på land, så koster det ikke noe å bruke den om bord.

Til bruk før avreise:
- Sjekk restauranter, menyer, underholdning med mer for å planlegge turen.
- Skreddersy et program og opplevelser for barn
- Utforsk steder og hendelser i København

Til bruk om bord:
- Administrer og ha tillgang til dine reisedokumenter
- Motta tilbud fra restauranter og tax-free
- Følg skipets rute i sanntid til sjøs

Til bruk i København:
- Finn inspirasjon og tilbud for sightseeing og opplevelser på land.

Hent appen i App Store >>
Hent appen i Google Play >>