Cruise fra Oslo til magiske København

Reis på et herlig KøbenhavnCruise til danskenes hovedstad og unn deg et lite avbrekk fra den travle hverdagen. Om bord har du alt du trenger i umiddelbar nærhet – du kan handle gaver i tax free, nyte god mat og slappe av. Mens du nyter fasilitetene, frakter vi deg hele veien til København! Neste dag har du nesten 7 timer i land, og god tid til å oppleve det København har å by på. Dersom du reiser til København snart, har vi samlet flere hyggelige tips til deg.

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder og netter om bord og nesten 7 timer i København
  • Et avslappende og opplevelsesrikt cruise 
  • 2 dagers pause fra hverdagen
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

 
Par i red & White winebar

FristelSer Om bord

Hygge om bord
På ditt Københavncruise har du to kvelder om bord og nesten 7 timer i København, og den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord. Du har nok av tid om bord, og kan ta deg en tur på dekk, shoppe og nyte gode middager. Etter en opplevelsesrik kveld venter noen timer i København.

Restauranter
Bestill frokost og middag før avreise, og spis der du vil, når du vil, og i tillegg - spar penger!
Om bord finnes flere restauranter å velge mellom- alt fra frokost- og middagsbuffé med egen softismaskin i 7 Seas, gourmet i vår nye restaurant Sjø, eller en saftig biff i Explorers Steakhouse. 
Husk! Dersom du forhåndsbestiller frokost, spiser barn opptil 11 år gratis frokost (max 2 barn pr. voksen).

Shopping
I Sea Shop kan du gjøre virkelig gode kupp, og det til taxfree-priser! Parfymer, vesker, smykker, klær, ting til hjemmet, sjokolade - og det til taxfree-priser!

Wellness - gjør deg klar til kvelden
Velg deg en behandling i vår wellness-avdeling. Om du ikke har vært der før, anbefales et besøk. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs eller hva med en avslappende massasje?- Ja takk, begge deler!

BubbleZone
Ta med barna til BubbleZone, og nyt lek og moro i bassengområdet. Bli også med på flere spennende aktiviteter- skattejakt, tegnekonkurranse, spis is og lek i ballbingen. Husk å kjøpe aktivitetskort for flere artige aktiviteter. 
Tivoli for små og store

Hygge i København

Attraksjoner
Tivoli er for både små og store, og byr på alt fra sommerfugler i magen og blomster til hekser, julemarked og snøkrystaller - alt etter når på året du er der. Tivoli har åpent 4 ganger i løpet av året, og foruten sommersesongen, kjøres egne tema i forbindelse med Halloween, jul og vinter!

Aktiviteter for barna
Besøk Den Blå Planet, Nordens største akvarium som byr på over 20.000 spennende fisker, dyr og fugler.
I Zoo opplever du elefanter, lamaer, isbjørner, giraffer, ulver, geiter og tigre - på nært hold. 
Experimentarium på Hellrup er Københavns svar på Teknisk Museum. Imponerende utstillinger gjør dette til den perfekte plassen å kombinere lek og læring.

Kanaltur
Viser været seg fra sin beste side, er det lite som slår en tur på kanalene i København. Slik får du sett andre, og nye, sider av byen enn ved å gå gatelangs.

Kjempeutstilling på Zoologisk Museum
I utstillingen “Det dyrebare,” kan du blant annet se kjempedinosauren “Misty,” og andre utdødde skapninger. Zoologisk Museum tar frem sine skjulte skatter, som lenge har vært utilgjengelig for publikum.
 
Gå tilbake til skipet 
Gå fra Nyhavn, ta turen forbi Amalienborg slott og den flotte Gefionfontenen. Den Lille Havfrue vil du også kunne se på turen. På Langelinie kan du få med deg Langelinie Outlet før du tar veien til skipet via Indiakaj og Dampfærgevej. Turen, uten stopp, tar ca 45 minutter.

Forsmak på et Københavncruise

Par på tur på dekk
Torvehallerne
Klikk på bildene for å se større utgave

​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2019 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award