Quick Book

Ta et herlig avbrekk til København

Cruise til København i vinter! Nyt stillheten til sjøs mens du beundrer utsikten til havet. Vel framme i København går du inn til byen på en halv time om du vil, eller du kan ta shuttlebussen til Nørreport. Varm deg på en av de mange kaféene og restaurantene storbyen tilbyr.
Lykken er nærmere enn du tror.

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København
  • En avslappende opplevelse om bord og i land
  • 2 dagers pause fra hverdagen
Tips: Med dagens valutakurs, lønner det seg å kjøpe måltider samtidig med bestilling av reisen. Hjemme betaler du i norske kroner, om bord betaler du i danske. Du sparer altså penger på å bestille måltidene hjemmefra og du er sikret å spise på det tidspunktet du ønsker!
(Merk at bestillingene under skjer i vårt nye bookingsystem, og at noen kunder vil kunne oppleve å måtte lage ny profil/bruker).
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Helligdager i Danmark 2017: 13., 14. og 17. april, 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.

Shopping om bord

Shopping om bord

Ikke bare kan du hygge deg på cruise, nyte god mat og kose deg i København. Du kan også gjøre mange gode kjøp i vår Sea Shop! Her kan du gjøre virkelig gode kupp, og det til taxfree-priser! 

I Bubble Zone på dekk 6 er det fine bademuligheter for både voksne og barn. Bubble Zone har også en egen wellnessavdeling dersom de voksne ønsker å unne seg litt ekstra.

Unn dere et godt måltid om bord. Hva med buffé, der du kan velge og vrake i akkurat det du liker best, eller hva med en saftig biff?
Husk at det er lurt å bestille måltider før avreise. Ved forhåndsbestilling får dere reservert bord til et tidspunkt som passer dere, og i tillegg sparer dere penger. Barn opp til 11 år spiser dessuten gratis frokost.
Kos deg på dansk restaurant

Vinter i København

Pakk godt på deg og gå langs snøkledde gater før du søker ly hos en av de mange hyggelige butikkene og kafeene.
Vi anbefaler en tur innom Illum for å få varmen tilbake i kroppen. Her finner du et stort antall butikker, med fristelser for både dame, herre, barn og hjem. I kjelleren finner du nyåpnede Eataly, som tilbyr Italienske spesialiteter, både til å ta med hjem, men også til å nyte der og da.
Hos den fantastiske sjokoladebutikken Hotel Chocolat litt lenger ned i gaten har de egen kakaobar. Du kan velge mellom tre typer; klassisk, mokka eller chili, i tillegg til å selv bestemme om den skal være tykk eller tynn, med krem eller uten...
For barna vil nyåpnede Experimentarium vekke begeistring. Her blir du smartere på en morsom måte!
Wellness til sjøs

Om bord

Den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord, og det er mye å underholde seg med på et cruise.

Wellness - gjør deg klar til kvelden
Om du ikke har vært der, anbefales et besøk i vår wellness avdeling. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs, eller hva med å farge vipper og bryn, eller en avslappende massasje før festen starter?

Uten mat og drikke
Husk å bestille plass i vår bufférestaurant! Nydelige lune retter venter på deg! Du kan også prøve vårt velrenommerte Steakhouse eller Marco Polo; a la carte restauranten.

Dans deg inn i natten
Husk danseskoene! Vårt liveband spiller dansemusikk til langt på natt.
Ute i Nyhavn

I København

Med nesten 7 timer i København, ligger storbyen for dine føtter, og du kan få en smakebit av hva byen tilbyr.

Tar du shuttlebussen til Nørreport, ligger Torvehallerne, Københavns supre mathall med sine utallige fristelser, like ved.
Fra Nørreport tar det deg ca 10 minutter å gå til Strøget – eller besøk Nørrebro – en multikulturell bydel med fargerikt tilbud og små nisjebutikker.

Du kan også gå inn til sentrum fra terminalen. Sett av en time, og gå havnelangs til Langelinje. Foruten en outlet som har åpent alle dager hele året, ligger den velkjente "Lille Havfrue" her. Du kan også gå via det flotte Kastellet. Er været bra anbefales en stopp ved Toldboden, samt ved den nydelige Gefionfontenen. Fortsett havnelangs så får du med deg Amalienborg slott på vei inn mot velkjente Nyhavn.
Jul i Nyhavn

Københavncruise for grupper fra 10 - 20 personer

Er dere over 10 personer? Sikre deg plass nå og bestill cruise til København ved å klikke på "Bestill nå" under.
Ved bestilling av mat for grupper:
Middag kan bestilles i 7 Seas bufférestauranten samt Blue Riband Selskapsrestaurant. Explorers Steakhouse og Marco Polo Restaurant tar dessverre ikke grupper over 9 personer. Merk også at grupper på over 9 personer vil bli plassert på småbord og ikke langbord, i restaurantene.
En av de første virkedagene etter bestilling vil du bli kontaktet av en av våre kundekonsulenter med tanke på å tilrettelegge reisen best mulig i forhold til lugarvalg, måltider og bordreservasjoner med mere.

last ned vår nye DFDS reiseapp

DFDS' nye reiseapp

Skreddersy din egen reise med DFDS' nye reiseapp. Last ned appen gratis mens du ennå er på land, så koster det ikke noe å bruke den om bord.

Til bruk før avreise:
- Sjekk restauranter, menyer, underholdning med mer for å planlegge turen.
- Skreddersy et program og opplevelser for barn
- Utforsk steder og hendelser i København

Til bruk om bord:
- Administrer og ha tillgang til dine reisedokumenter
- Motta tilbud fra restauranter og tax-free
- Følg skipets rute i sanntid til sjøs

Til bruk i København:
- Finn inspirasjon og tilbud for sightseeing og opplevelser på land


Hent appen i App Store >>
Hent appen i Google Play >>
Merk: Reisende etter 26. mars kan per i dag ikke  åpne sin booking i app´en før det nærmer seg avreise.

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave