Cruise til deilige København

Reis med DFDS til København. Sett deg på dekk og la vinden ruske i håret mens du kjenner sommerens solstråler varme i ansiktet. Nyt en lang frokost mens du ser på innseilingen til København. Slentre langs bryggekanten i Nyhavn. Kanskje frister det med en tur i Tivoli? Lykken er nærmere enn du tror!

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København
  • Et avslappende og opplevelsesrikt cruise 
  • 2 dagers pause fra hverdagen

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Nytt underholdningskonsept om bord

Det skjer noe i kulissene

Vi har startet opp et helt nytt underholdningskonsept på våre skip, og du har virkelig noe å se fram til. Har du seilt med oss før vil du bli overrasket, og det vil muligens bli vanskelig å sitte stille.
Er det første gangen du seiler med oss, kan du glede deg.
Fargerikt, dansende og uforutsigbart – fra du går ombord til køya kaller. Spesielt i Columbus Club, men også i Navigators bar og rundt omkring på skipet, kan du vente deg nye overraskelser.
Ta med danskesko og vær klar til å trampe takten!
Kos deg på dansk restaurant

Kos deg i Tivoli!

Her vil du kunne kjenne på sommerfuglene i magen i det du blir slynget opp i Det Gylne Tårn, nyte et deilig måltid i en av de over 40 spisestedene eller rett og slett se på alt det vakre i den flotte parken.
Årets nyhet opplever du i Dæmonen. I tillegg til at du kjører i 77 km i timen, får 4G påvirkning, passerer tre loops og opplever et fall på 20 meter -  legges det inn en ekstra dimensjon i form av virtual reality! Du vil oppleve et univers av ildsprutende drager og demoner fra den kinesiske mytologi og fyrverkeri som eksploderer omkring deg. 
Shopping til sjøs

Om bord

Den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord, og det er mye å underholde seg med på et cruise.

Wellness - gjør deg klar til kvelden
Om du ikke har vært der, anbefales et besøk i vår wellness avdeling. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs, eller hva med å farge vipper og bryn, eller en avslappende massasje før festen starter?

Uten mat og drikke
Husk å bestille plass i vår bufférestaurant! Nydelige lune retter venter på deg! Barna har til og med sin egen softice-maskin! Prøv også vårt velrenommerte Steakhouse eller Marco Polo; á la carte restauranten.

Dans deg inn i natten
Husk danseskoene! Det er dansemusikk til langt på natt.

Shopping
Ikke bare kan du hygge deg på cruise, nyte god mat og kose deg i København. Du kan også gjøre mange gode kjøp i vår Sea Shop! Her kan du gjøre virkelig gode kupp, og det til taxfree-priser!
kanaltur i finværet

I København

Med nesten 7 timer i København, ligger storbyen for dine føtter.

Langelinie Outlet
For den shoppingglade er København et mekka. Kombinerer du shopping og attraksjoner, kan du besøke Langelinie outlet. Går du fra Nyhavn, så ta turen forbi Amalienborg slott, Gefionfontenen og den Lille Havfrue - før du kommer til outleten som har åpent hver dag hele året.

Kanaltur
Ta en kanalbåt fra Nyhavn og opplev Københavns pittoreske kanaler. Dette er en enestående mulighet til å se København fra den maritime siden, og noen skjulte skatter åpenbarer seg!

Moro med mat
I København får du fristende småretter på matmarkedet i Torvehallerne, kreative restaurantkonsept i Kødbyen og streetfood på Papirøen, men hvorfor ikke stikke innom det nye skuddet på stammen: Westmarket. Det nye matmarkedet på Vesterbro åpnet i vinter og tilbyr deilige retter fra hele verden.

last ned vår nye DFDS reiseapp

DFDS' nye reiseapp

Skreddersy din egen reise med DFDS' nye reiseapp. Last ned appen gratis mens du ennå er på land, så koster det ikke noe å bruke den om bord.

Til bruk før avreise:
- Sjekk restauranter, menyer, underholdning med mer for å planlegge turen.
- Skreddersy et program og opplevelser for barn
- Utforsk steder og hendelser i København

Til bruk om bord:
- Administrer og ha tillgang til dine reisedokumenter
- Motta tilbud fra restauranter og tax-free
- Følg skipets rute i sanntid til sjøs

Til bruk i København:
- Finn inspirasjon og tilbud for sightseeing og opplevelser på land.

Hent appen i App Store >>
Hent appen i Google Play >>

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave