Luksuscruise til København fra Oslo

Reis på Luksuscruise med en du er glad i. Unn dere litt luksus til sjøs og skjem dere bort med et cruise til København i en Commodore Class lugar – det setter en ekstra spiss på reisen. Frokost er inkludert, og du velger selv om du vil spise den i restauranten eller å få den servert på lugaren.

Slik er ditt Luksuscruise:

  • Du bor i våre beste lugarer
  • Nyt den deilige frokosten for Commodoregjester t/r
  • Du får nesten 7 timer i deilige København

Husk at når du bestiller en reise med Premiumlugar, er frokost inkludert, og du trenger ikke å legge det til i din bestilling.

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Deilig Commodorefrokost med utsikt

luksuscruise

Tenk deg en weekend fylt med luksus og velvære. Om bord får du havutsikt så langt øyet rekker, maritim stemning, luksuriøse lugarer og et godt utvalg av restauranter, barer og underholdning.
Nyt den flotte havutsikten fra vinbaren. Utvalget spenner fra budsjett til ekstravagante viner fra de beste vinprodusentene.
Slapp av og nyt et besøk i Bubble Zones boblebad og kjenn at spenningene løser seg opp og gir deg ro i kroppen. Skjem deg gjerne bort med en massasje, ansiktsbehandling eller manikyr i Wellnessavdelingen.
Som en fin avslutning, hvorfor ikke nyte en bedre middag i vår a la carte restaurant Sjø - under fire øyne.
det beste av det beste - suiter!

LUGARER SOM GJØR FORSKJELLEN

Premium er noen av våre beste lugarer. Her bor du i store lugarer med dobbeltseng, tv og bad, og den delikate Commodore frokostbufféen er inkludert i prisen.
Du kan også velge Commodore de Luxe, Commodore Balcony med egen balkong eller Suite med innendørs eller utendørs boblebad.
Bor du på Commodore de Luxe eller bedre, har du adgang til Loungen. Her er det satt fram snacks til deg som reiser: kaffe og kake, øl, vin, vann og snacks.
På Crown Seaways ligger loungen i forbindelse med Commodore Balcony lugarene.
På Pearl Seaways ligger den like ved konferanseavdelingen. Her har du i tillegg en egen usjenert terrasse.
Shopping Latinerkvartalet utstillingsdukke

Din dag i København

København har utallige fristende butikker. Beveger du deg litt utenfor Strøget er mulighetene større for å finne noe ikke «alle andre» har.
Sjarmerende Perch's Tehandel er en av de eldste forretningene i København, og det er noe spesielt med denne lille butikken, som startet opp i 1835. Vi garanterer en herlig tehandel.

Sett deg til rette i armkroken og ta en reise gjennom Københavns kanaler. Tar du en tur med kanalbåten, opplever du skjulte perler fra den maritime siden. start i Nyhavn eller på Gammel Strand. 
 
Royal Cafe i København

Hyggelige spisesteder 

Rett ved Strøget ligger Royal Cafe, et lite, men utrolig koselig sted. Her kan du varme deg med deilig kaffe, te og smushi - små smørrebrød med en twist.

Ta turen innom matmarkedet i Torvehallerne, like ved Nørreport Station, Københavns spisskammers med over 60 boder, eller hva med å nyte utsikten over København mens du koser deg med kaffen? Lunsjen kan da inntas i Tårnet – med utsikt over Københavns hustak. Kanskje rekker dere å gå arm-i-arm tilbake til båten før ferden settes mot Oslo igjen.

Forsmak på et luksuscruise

Klikk på bildene for å se større utgave