Opplev Tivoli på tur med DFDS

Er det en ting som er sikkert- så er det at denne fornøyelsesparken ikke er som andre fornøyelsesparker!
Det er ikke uten grunn at Tivoli regnes som selve hjertet av København og er byens største turistattraksjon. Parken er kjent for sine mange sesonger, med blant annet skremmende Halloween-tema på høsten, og et fantastisk julemarked fra november.
Med sine 82 717 m2 er parken fullspekket med moro for både store og små og et besøk i parken noe du bare MÅ få med deg!

På et cruise til København får du:

  • Moro til sjøs
  • Oppleve sjarmerende Tivoli
  • Gjøre gøyale ting sammen på kort tid
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Harlekin i Tivoli

Magiske Tivoli

Er det en ting som er sikkert, så er det at Tivoli er mer enn bare et tivoli! Her kan du oppleve at fra konserter, show, teater, karuseller, og berg-og-dal-baner. Ikke nok med det, her finnes også gode restauranter, og boder med is, sukkerspinn og spill hvor du kan vinne flotte premier. Uansett sesong, byr Tivoli på gøyale opplevelser og magisk stemning.

Ny attraksjon!

Sommeren 2018 åpnet en ny og spennende attraksjon – TIK TAK! Spenn deg fast og kjenn at du svever når kompasset og timeglasset i TIK TAK settes i gang.
Dæmonen

VR i Dæmonen

Dæmonen er uten tvil en av de mest skrik-fremkallende attraksjonene Tivoli har å by på! Denne ville berg-og-dalbanen måler 28 meter på det høyeste og har hele tre loops! Prøv den med VR-briller, eller uten, om du heller foretrekker det.

Fatamorgana

Prøv Tivolis totalt 45 meter høye attraksjon - Fatamorgana! Våghalsene som blir med på denne turen, får ikke bare sus i magen, men også en fantastisk utsikt over parken! Fatamorgana er som den første i sitt slag i Danmark, en 3-i-1-attraksjon.
Nimb om vinteren

Vinter i Tivoli

Dersom du er på utkikk etter en opplevelse som lyser skikkelig opp i vintermørket, bør du ta turen til Tivoli mellom 1. – 24. februar! Da åpnes portene til et fortryllende vintereventyr med hundrevis av vakre lys, iskrystaller og glade snømenn! Som alltid, byr Tivoli på en rekke spennende aktiviteter - besøk igloen Pingonesia, stå på skøyter, eller la lattermusklene gjennomgå i karusellene.
Ønsker du derimot å ha beina godt plantet på jorda, kan vi anbefale en spasertur i det vakre vinterlandskapet og en deilig dansk lunsj i en av de mange restaurantene.
Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

I tradisjon tro, forvandles Tivoli til et magisk juleeventyr når vintermørket senker seg.
Da fylles Tivoli med tusenvis av julekuler, snøkledde trær, boder og fortryllende lysinstillasjoner. Her kan du oppleve ekte julemagi!
Tivolis boder dufter av æbleskiver, gløgg og brente mandler, og bugner av lekker julepynt og unike julegaver til både deg selv, og de du er glad i.
Varm deg på en deilig kakao med myke "skumfiduser", eller besøk Honningkageslottet, hvor du kan dekorere dit eget honninghjerte!
Halloween i Tivoli

Halloween i Tivoli

I oktober ønsker Tivoli velkommen til et (u)hyggelig og fortryllende eventyr for hele familien. Når dørene for Halloween i Tivoli åpnes, er parken full av spøkelser, edderkopper, fugleskremsler, hekser og mer enn 20.000 gresskar. Det blir en skremmende høstsesong!
I bodene kan du smake på Halloween-godbiter som "flødeboller" og varmende heksepunsj, og du kan også skjære ditt eget gresskarhode.
Ønsker du sus i magen? Da er det bare å ta seg en tur i en av karusellene som holder åpent gjennom hele sesongen.
Lag din egen soft ice

Hygge om bord

Om bord har dere god tid til å gjøre litt forskjellig og samtidig nyte tiden sammen.

Hva med å samle familien til en deilig middag hvor det finnes noe for enhver smak? I middagsbufféen i 7 Seas får dere akkurat det, og i tillegg finnes en egen barnebuffet der belønningen til slutt er å lage sin egen softis!
I de andre restaurantene kan du spise saftige biffer, eller pizza og pasta og her tilbys en egen barnemeny. Husk at du ikke kan bestille bord i pizzarestauranten på forhånd.

Mens barna er opptatt med skattejakt eller bading, kan du nyte en kopp kaffe, en ansiktsbehandling, eller unne deg noe lekkert fra tax free-butikken!

PS: Visst du forresten at du i Wellnessavdelingen i Bubble Zone kan ta en «mor-datter manikyr»?
Rasmus Klump

Eventyret begynner snart...

 Tivoli byr også på et hav av lys, blomster og bevertningssteder, der du kan få alt ifra den velkjente røde pølsa til gourmetmiddag – for Tivoli er mer enn bare et Tivoli!
Konserter med kjente artister, et 30 meter langt akvarium samt show og teater, er bare noe av alt Tivoli byr på. Husk også å få med deg Rasmus Klump, eller Bamse Bjørn på norsk, sitt eget lekeområde for de minste!

Tivoli byr på Europas raskeste interaktive forlystelse; Vertigo. Med fart opp mot 100 km/t og 360 graders vendinger og en G-påvirkning på 5,2, kommer du til både å hvine, le og grøsse!

Med gode restauranter, karuseller, berg-og-dal-baner, eget kyssetre, og andre måter å få magen til å kile på, ønsker vi deg god fornøyelse.

Food Hall

Her er det, i tillegg til de eksisterende restaurantene i Tivoli, over 20 nye muligheter for å la seg friste av et deilig måltid.

Du vil finne restauranter som blant annet Chicks by Chicks, Sticks ’n’ Sushi, Cock`s & Cows og Kung Fu streetfood samt butikken Illums Bolighus.

Sett tennene i alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkers svar på grillmat og mexikanske herligheter, hjemmebrygget øl og sunn mat fra Island.

Forsmak på Tivoli

Klikk på bildene for å se større utgave