TIVOLI – 175 ÅR MED MAGI!

Er det en ting som er sikkert- så er det at denne fornøyelsesparken ikke er som andre fornøyelsesparker!
I år fyller Tivoli hele 175 år, og dette feires med en ny attraksjon og mange spennende overraskelser. Det er ikke uten grunn at Tivoli regnes som selve hjertet av København og er byens største turistattraksjon. Med sine 82 717 m2 er parken fullspekket med moro for både store og små og et besøk i parken noe du bare MÅ få med deg! Parken er kjent for sine mange sesonger, med blant annet skremmende Halloween-tema på høsten, og et fantastisk julemarked fra november.

På et Tivolicruise får du:

  • Moro til sjøs
  • Oppleve sjarmerende Tivoli
  • Gjøre gøyale ting sammen på kort tid

Alt dette er inkludert i "Tivoli all inclusive" billetten:

VIKTIG:

  • Bekreftelsen din fra DFDS gjelder som inngangsbillett i Tivoli, og må fremvises ved inngangen.
  • Husk å legge til datoen for når du er i København når du legger til Tivoli all inclusive ved bestilling.

Inkludert i «Tivoli all inclusive» er:

  • Inngang til Tivoli
  • Ubegrenset turpass (inkl. VR briller til Dæmonen*, inngang til akvariet og ett spinn på sjokoladehjulet
  • Bilde fra en tur**, eller en ballong
  • Lunsj inkl 1 drikke (satt meny inkl. 1 mineralvann, øl el, gl. vin)***
*     Du må være min 132 cm høy for å kjøre Dæmonen.
**   Turbilde kan velges fra Dæmonen, Veteranbilene eller Rutchebanen
***  Lunsj - der du kan velge blant over 20 restauranter i Tivoli!
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
TIK TAK

NY jubileumsattraksjon!

Det er bare å glede til Tivolis høysesong, og åpningen av en ny attraksjon! Spenn deg fast og kjenn at du svever når kompasset og timeglasset i TIK TAK settes i gang.

Velg blant 20 restauranter

I All inclusive pakken inkluderes et måltid med en drikke til! I noen av restaurantene får dessuten barna med en egen dessert. Velg blant 20 forskjellige spisesteder. Hva med taco fra Kaktus-restaurant, pizza fra Italia eller kanskje det frister mest med en hamburger fra Burger House? Dersom du er altfor opptatt, tilbyr flere av restaurantene «food on the run».
Dæmonen

VR i Dæmonen

Dæmonen er uten tvil en av de mest skrik-fremkallende attraksjonene Tivoli har å by på! Denne ville berg-og-dalbanen måler 28 meter på det høyeste, har hele tre loops! En tur i Dæmonen med virtual reality-headset er inkludert i din pakke, men du kan naturligvis fortsatt velge en vanlig tur – hvis du tør!

Fatamorgana

Fjorårets nyhet er også å anbefale. Prøv Tivolis totalt 45 meter høye attraksjon, Fatamorgana! Den tilbyr noe for både våghalser, tenåringer og familier med mindre barn. Fatamorgana er som den første i sitt slag i Danmark, en 3-i-1-attraksjon.
Aktiviteter for barna om bord

Om bord har alle god tid

Alle i familien får mulighet til å gjøre hva de har mest lyst til.

Middagsbuffeen i 7 Seas har egen barnebuffet der belønningen til slutt er å lage sin egen softis! I de andre restaurantene tilbys egen barnemeny. Du kan også spise pizza eller pasta, men husk at du ikke kan bestille bord i pizzarestauranten på forhånd.

Mens barna er opptatt med skattejakt eller bading, kan du nyte den maritime tilværelsen på soldekk, ta en kaffe, ta et bad eller en ansiktsbehandling, spis og kos deg i restaurantene, unn deg noe lekkert fra tax-free butikken og dans til levende musikk!

PS: Visst du forresten at du i Wellnessavdelingen i Bubble Zone kan ta en «mor-datter manikyr»?
Dæmonen

Eventyret begynner snart...

Tivoli byr på Europas raskeste interaktive forlystelse; Vertigo. Med fart opp mot 100 km/t og 360 graders vendinger og en G-påvirkning på 5,2, kommer du til både å hvine, le og grøsse!

Tivoli byr også på et hav av lys, blomster og bevertningssteder, der du kan få alt ifra den velkjente røde pølsa til gourmetmiddag – for Tivoli er mer enn bare et Tivoli!
Konserter med kjente artister, et 30 meter langt akvarium samt show og teater, er bare noe av alt Tivoli byr på. Husk også å få med deg Rasmus Klump, eller Bamse Bjørn på norsk, sitt eget lekeområde for de minste!

Med gode restauranter, karuseller, berg-og-dal-baner, eget kyssetre, og andre måter å få magen til å kile på, ønsker vi deg god fornøyelse.

Food Hall

Tivolis Food Hall åpnet i 2017.
Her er det, i tillegg til de eksisterende restaurantene i Tivoli, over 20 nye muligheter for å la seg friste av et deilig måltid.

Du vil finne restauranter som blant annet Chicks by Chicks, Sticks ’n’ Sushi, Cock`s & Cows og Kung Fu streetfood samt butikken Illums Bolighus.

Sett tennene i alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkers svar på grillmat og mexikanske herligheter, hjemmebrygget øl og sunn mat fra Island.

Forsmak på Tivoli

Klikk på bildene for å se større utgave