ja, vi elsker Tivoli!

Den over 100 år gamle fornøyelsesparken Tivoli, er ikke som andre fornøyelsesparker. Med sine 82 717 m2 spekket med moro for store og små, er Tivoli i København Danmarks største turistattraksjon. En reise til Tivoli, selve hjertet i København, er noe du bare MÅ få med deg. Tivoli er også viden kjent for sin Halloween-feiring og sitt fantastiske julemarked. 
Husk at det lønner seg å kjøpe inngangsbilletter og turpass i vår online booking før avreise: For å kjøre karuseller i Tivoli trenger du turpass. Kjøper du dette, kan du kjøre ubegrenset hele dagen. Du bestiller ditt Københavncruise nedenfor og velger inngangsbilletter og turpass i bestillingsløpet. Husk at Tivoli ikke er åpent hele året. Informasjon om sesongene finner du på denne siden.

På et Københavncruise kan du:

  • Moro til sjøs
  • Oppleve sjarmerende Tivoli
  • Gjøre gøyale ting sammen på kort tid
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Nyhet: Food Hall

Tivolis Food Hall åpner i november 2017.
Her er det, i tillegg til de eksisterende restaurantene i Tivoli, nye 19 muligheter for å la seg friste av et deilig måltid.
Du vil finne restauranter som blant annet Chicks by Chicks, Sticks ’n’ Sushi, Cock`s & Cows og Kung Fu streetfood samt butikken Illums Bolighus.
Sett tennene i alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkers svar på grillmat og mexikanske herligheter, hjemmebrygget øl og sunn mat fra Island.
Aktiviteter for barna om bord

Om bord har alle god tid

Alle i familien får mulighet til å gjøre hva de har mest lyst til.

Middagsbuffeen i 7 Seas har egen barnebuffet der belønningen til slutt er å lage sin egen softis! I de andre restaurantene tilbys egen barnemeny. Du kan også spise pizza eller pasta, men husk at du ikke kan bestille bord i pizzarestauranten på forhånd.

Mens barna er opptatt med skattejakt eller bading, kan du nyte den maritime tilværelsen på soldekk, ta en kaffe, ta et bad eller en ansiktsbehandling, spis og kos deg i restaurantene, unn deg noe lekkert fra tax-free butikken og dans til levende musikk!

PS: Visst du forresten at du i Wellnessavdelingen i Bubble Zone kan ta en «mor-datter manikyr»?
Dæmonen

Eventyret begynner snart...

Tivoli byr på Europas raskeste interaktive forlystelse; Vertigo. Med fart opp mot 100 km/t og 360 graders vendinger og en G-påvirkning på 5,2, kommer du til både å hvine, le og grøsse!

Tivoli byr også på et hav av lys, blomster og bevertningssteder, der du kan få alt ifra den velkjente røde pølsa til gourmetmiddag – for Tivoli er mer enn bare et Tivoli!
Konserter med kjente artister, et 30 meter langt akvarium samt show og teater, er bare noe av alt Tivoli byr på. Husk også å få med deg Rasmus Klump, eller Bamse Bjørn på norsk, sitt eget lekeområde for de minste!

Med gode restauranter, karuseller, berg-og-dal-baner, eget kyssetre, og andre måter å få magen til å kile på, ønsker vi deg god fornøyelse.
Nyhet: Fatamorgana

Fatamorgana

Prøv Tivolis totalt 45 meter høye attraksjon, Fatamorgana! Den tilbyr noe for både våghalser, tenåringer og familier med mindre barn. Fatamorgana er som den første i sitt slag i Danmark, en 3-i-1-attraksjon.
De aller minste kan kjøre "Minimorgana", radiobiler på bakkenivå (vises ikke på bildet).
De litt tøffere sitter to og to i en gondol som fraktes 30 meter opp i høyden. Den beveger seg i moderat tempo, så du rekker å nyte utsikten.
De aller tøffeste vil oppleve å bli slynget rundt med 2,5G kraft i den gulvløse ringen de sitter i, samtidig som de roterer rundt tårnet. Det er bare å manne seg opp!

Forsmak på Tivoli

Klikk på bildene for å se større utgave