Dra på tur sammen - igjen og igjen

Forestill deg at du med enkelt klikk kan starte en ny tradisjon med de du er glad i. Kanskje med noen venner som du ikke har sett på lenge. Selv om dere lenge har snakket om at det er på tide å møtes. Kanskje med familien din. Barn elsker tradisjoner, fordi de gjør verden litt mer forutsigbar. Kanskje handler det kun om et par dager, men selv et par dager kan bli viktige etter hvert.
Start denne tradisjonen på Københavnbåten. 

På et cruise kan du glede deg til:

  • 2 kvelder og netter om bord og nesten 7 timer i København
  • Et avslappende og opplevelsesrikt cruise 
  • 2 dagers pause fra hverdagen

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Om bord

Hygge til sjøs

Ut på dekk

I det du kommer om bord, er det deilige å ta seg en tur på dekk. Strekk på beina, dra inn frisk sjøluft og beundre utseilingen! Er det varmt i været kan du stå ved relingen og nyte en forfriskning mens du kjenner på følelsen av å være på tur. 

I København

Runde Taarn

Runde Taarn

Ikke langt fra Højbro plads ligger Runde Taarn. Besøk det, om ikke til hest, slik Christian den 4. gjorde, så til fots! I det litt over 40 meter høye tårnet belønnes du med en flott utsikt over København.
Stort utvalg av deilig mat

Uten mat og drikke

Prøv vår deilige middagsbuffé! Barna har til og med sin egen softice-maskin! Eller hva med vårt velrenommerte Steakhouse, eller á la carte restauranten Sjø.
danske fristelser

Danske fristelser

I København har du mange lunsjmuligheter. En "frokostplatte" med mange ulike fristelser er deilig, eller hva med et skikkelig dansk smørrebrød eller en smakebit fra en av de mange pølsevognene!
tax free shopping

Tax-Free Shopping

I Sea Shop kan du virkelig gjøre gode kupp, og det til taxfree-priser! Parfymer, kremer, sminke, vesker, smykker, klær, sko, leker, ting til hjemmet, sjokolade... Her finner du alt du trenger og mere til.
Shopping i København

Shopping i storbyen

I København finner du alt du måtte ønske av butikker, fra dyre motehus og store shoppingsentre til kjedebutikker og små vintagebutikker. Prøv for eksempel Købmagergade og en av sidegatene for å finne det lille ekstra du ikke finner hjemme.
style=

Wellness - gjør deg klar til kvelden

Vi anbefaler et besøk i vår wellness avdeling. Hvorfor ikke ta manikyren til sjøs, eller hva med å farge vipper og bryn, eller å nyte en avslappende massasje før festen starter?
Deilig mat på cap Horn

Amalienborg

Om vinteren bor kongefamilien oftest på Amalienborg. Den kongelige livgarde står vakt ved den åttekantede plass, og har vaktskifte hver dag kl. 12. Amalienborg ligger like ved Kongens Nytorv.

Forsmak på et cruise til København

Klikk på bildene for å se større utgave

 

DFDS er "Europas ledende fergeoperatør 2018"!

I 2017 vant vi også «World's Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award