Vårtilbud på minicruise til København!

Bestill et cruise til vidunderlige København og gled deg til en liten ferie. Senk skuldrene, nyt deilig mat, la deg friste i tax free butikken, sving deg i nattklubben, eller unn deg en behandling i wellnessavdelingen! Du sparer 60 % sammenlignet med ordinær pris. 

Gled deg til dette:

  • Nyt en avslappende reise med 2 kvelder og netter til sjøs
  • Du får en pause fra hverdagen
  • Nesten 7 timer i deilige København
Betingelser spesialtilbud: Prisen vil variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Dette tilbudet kan kun benyttes av deg som har deltatt i spill eller konkurranser arrangert av DFDS. Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillinger der det ikke kan fremvises deltakelse i sådan, eller om reisen er bestilt via en tredjepart vi ikke har samarbeid med.
Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.

Soldekk - deilig på en sommerdag

Soldekket

Soldekket er stedet å være på avreisen til og fra København. Solstoler, forfriskninger, vind i håret, sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte!

Taxfree og kvalitetstid

Etter å ha slappet av på dekk kan du ta turen til vår tax-free shop og handle dine favoritter til ekstra gode priser. Hvorfor ikke bruke litt egentid til avspennende massasje, ansiktsmassasje, manikyr eller pedikyr til ferieføttene? Bestill time om bord. 

Kulinariske fristelser

Når kvelden nærmer seg er det på tide å besøke en av skipets restauranter. Bestill gjerne bord før du reiser, så kan du spise på det tidspunktet som passer deg best.La deg friste av utsøkt a la carte, smakfulle biffer, nydelig italiensk, eller deilig buffé, før du fortsetter til nattklubben eller baren for god livemusikk.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt den flotte utsikten med noe godt i glasset.
Par på shopping i København

Shopping

I København finner du alt du måtte ønske av butikker, fra dyre motehus og store shoppingsentre til kjedebutikker og små vintagebutikker. Det anbefales å ta en avstikker vekk fra Strøget. Prøv for eksempel Købmagergade og en av sidegatene for å finne det lille ekstra du ikke finner hjemme.

Rundetårn

Gå sneglegangen opp i Rundetårn, et av Danmarks mest kjente bygg, og få en fantastisk utsikt over byen.

Kanaltur

Hvorfor ikke borde en kanalbåt fra Nyhavn og ta en
2 ½ times tur rundt i Københavns pittoreske kanaler, eller hoppe av og på båten som du vil. Se København fra den maritime siden og opplev nye spennende sider med byen!

Rosenborg Slott

Slottet er ikke bare en vakker historisk bygning. Her ser du blant annet de danske kronregalier og kronjuveler utstilt. Slottet ligger i Kongens Have, ikke langt fra Kongens Nytorv og Nyhavn, og er en av de mest populære parkene i København.

Smakebit på cruise til København

kanalbåter i København
Amalienborg
Klikk på bildene for å se større utgave