Valentinestilbud - 50% på minicruise!

Det er romantikk i luften! Og for å feire Valentinsdagen får du nå Københavncruise med 50 % rabatt! Halv pris gjelder alle lugarkategorier! Du velger om du vil ha Standardlugar med eller uten havutsikt, eller en av våre Premium lugarer med dobbeltseng, havutsikt og frokost inkludert. Det er rift om plassene, så her gjelder det å være rask.

Hvorfor bestille KøbenhavnCruise i dag:
  • Du sparer 50 % på KøbenhavnCruise!
  • Du får rabatt på alle lugartyper.
  • Du får ekstra kvalitetstid med din kjære.
Tilbudet gjelder på følgende datoer:
Februar: 4., 5., 6., 9., 10., 11., 12., 14., 15., 16., 18., 19., 20., 22., 23., 24., 25., 26., 27., og 28.
Mars: 2., 6., 12., 13., 14., 18., 19., 20., og 21. 

Ekstratilbud på MiniCruise!
På utvalgte dager i februar og mars kan du nå reise på cruise fra 28,- i våre Standard lugarer. Først til mølla gjelder. Klikk deg videre og les mer om tilbudet.

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.
det beste av det beste - suiter!

LUGARER SOM GJØR EN FORSKJELL

Premium er våre beste lugarer. Her bor du i store lugarer med dobbeltseng, tv, bad, og den deilige Commodore frokostbufféen er inkludert i prisen.
Bor du på Commodore de Luxe eller bedre, har du i tillegg adgang til Loungen. Her er det satt fram snacks til deg som reiser: kaffe og kake, øl, vin, vann og snacks. Bor du i en Commodore Class lugar, er det ikke tilgang til Loungen, men du har en behagelig dobbeltseng, havutsikt og deilig frokost inkludert.
Ønsker du å sove godt, til en rimeligere pris, prøv våre Standard lugarer.

Romantikk om bord

Deilig og friskt på dekk

Ute på dekk

Hva med en tur, hånd i hånd, på dekk for å se at hverdagen forsvinner i horisonten. Kjenn vinden rufse i håret. Sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte.

Bo ekstra godt

Benytt deg av tilbudet og oppgrader reisen til en Premium lugar. Lugaren har dobbeltseng, havutsikt, og deilig frokost inkludert. Du kan til og med få den servert på lugaren!

Marco Polo restaurant

På tur med din kjære er en middag under fire øyne et høydepunkt. Hva med et deilig måltid i vår a la carte restaurant, Marco Polo, der menyen er spekket med lekre fristelser.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Trekk dere tilbake og få endelig tid til den gode samtalen. Nyt den flotte utsikten fra armkroken til din kjære.

Romantikk i København

bryggebroen

Bryggebroen

Ta med en hengelås med inngraverte initialer. Fest hengelåsen på broen og kast nøkkelen i vannet – og kjærligheten er forseglet for alltid.

Romantisk måltid

Ta en romantisk lunsj i magiske Tårnet med fantastisk utsikt over vintervakre København, eller hva med den lille intime kaféen og vinbaren Beau Marché.

Kos dere på SPA

Hos Amazing spa på D´Angleterre setter skjønnhet og velvære i høysetet. Skjem dere bort og kjenn at kropp og sjel får ny vitalitet og overskudd. Om ikke alle er like begeistret for spa, er koselige Hviids vinstue like ved.  

Arm i arm

Hva med en romantisk tur i en av byens mange flotte parker – for eksempel Kongens Have eller det gamle festningsverket Kastellet. Avslutt med en kopp rykende varm kakao på Conditori La Glace.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave