Ta en mini-vINTERferie til københavn

Et minicruise med DFDS Seaways til København er en perfekt avkobling for hele familien. Båtreisen i seg selv er spennende for barna, og i tillegg reiser dere til et annet land! København byr på shopping, underholdning, natur og kultur, men akvariet Den Blå Planet, opplevelsessenteret Experimentarium, Zoo og Tivoli troner nok øverst på barnas ønskeliste.

Gled deg til dette:

  • Ferie og avslapning med familien
  • Nyt pausen fra hverdagen med et besøk i storbyen
  • Du får 2 kvelder og netter til sjøs og nesten 7 timer i deilige København
TIPS: Husk at barn spiser gratis frokost om dette bestilles hjemmefra!
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Møt jack the Pirate om bord

Om bord

Piratklubben

Om bord på skipet er det nok av ting å finne på for barnefamilier. Reiser du med litt større barn, kan de få være med i Piratklubben, mens du selv går en tur i tax-free shoppen eller nyter en kopp kaffe i kaffebaren. I Piratklubben kan barna få være med på aktiviteter som skattejakt, tegnekonkurranser og kanskje få en ansiktsmaling eller et ballongdyr.

Bubble Zone

Skipene våre har også et eget bassengområde; Bubble Zone. Her kan både barn og voksne kose seg i vannet. I wellnessavdelingen kan også mor og datter ta manikyr! Timen bestiller du om bord.

Barneklippekort

Kjøp et barneklippekort der barna kan være med på flere av aktivitetene om bord. Kortet inkluderer både entrè til bassengområdet, hesteveddeløp, is og brus m.m. Kortet kan kjøpes samtidig med reisen.

Barnebuffé

I 7 Seas har barna sin egen buffé. Her finnes ulike middagsretter, men det mest poulære nok soft ice maskinen, der barna kan lage sin egen softis! Husk at barna spiser gratis frokost om du bestiller dette hjemmefra!
Tivoli holder åpent i vinterferien

DagEN i København

Shopping

København har utallige fristende butikker - også for barn. Både LEGO®butikken i Vimmelskaftet 37 og Disney Store på Amagertorv 8 er en garantert suksess hos de små.

Attraksjoner

Storbyen har mange serverdigheter. På Nordens største akvarium, Den Blå Planet, finnes over 20.000 fisker, dyr og fugler.
Opplev elefanter, isbjørner og giraffer i Københavns flotte dyrepark, Zoo. Vitenskapssenteret Experimentarium på Hellrup er Københavns svar på Teknisk Museum. Med sine imponerende utstillinger er dette den perfekte plassen til å kombinere lek og læring. Man skal heller ikke glemme Tivoli - som holder åpent i februar for første gang (2. - 25. februar)! 

Utendørs

Hvorfor ikke besøke Rundetaarn? Om ikke til hest, slik Christian den 4. gjorde, så til fots i det litt over 40 meter høye tårnet. Du belønnes med en flott utsikt over København! Stikk bortom  Amalienborg slott og få med deg vaktskifte på slottsplassen kl 12.
Sist, men ikke minst, kanalbåtene – som viser deg byen på en maritim måte.
cruise er også herlig på vinteren
Mulighet for familieselfie på dekk

Forsmak på et Familiecruise

Klikk på bildene for å se større utgave