Cruise fra Oslo til København med DFDS

Reis på Cruise til København! Du får 2 kvelder og netter til sjøs og nesten 7 timer i København. Et par dager kan være nok for å få en pause fra hverdagen, for å få alenetid med venner, eller skape minner sammen med familien. Kanskje er dere en større gruppe som skal feire en spesiell begivenhet, eller bare oppleve Danmark? Uansett er mulighetene mange hos oss!

Maritim stemning

MiniCruise til København

I det du går om bord på Vippetangen i Oslo, starter reisen din, og det er det som gjør et minicruise så herlig. Legg igjen stress og mas på kaia og senk skuldrene i det du krysser landgangen.

Vel om bord er du fri til å gjøre hva du vil for å gjøre reisen din best mulig. Om du vil ta en tur på soldekk, er det en herlig opplevelse i seg selv. Sett deg ned og nyt utseilingen fra Oslo. La vinden ruske i håret og kjenn sola varme. Unn deg noe godt å spise i en av restaurantene, eller kanskje du ønsker en ansiktsbehandling i vår wellnessavdeling?

Crown Seaways har disco, og begge skipene har foruten deilige restauranter også nattklubb og pianobar med livemusikk, innendørs basseng og boblebad, lek og moro for barna samt fristende butikker med tax-free varer, klær, sko, smykker og ting til hjemmet.
Du kan også velge blant mange ulike lugarer – fra budsjett til luksus. Valget er ditt.
Tid til hverandre

Mange typer Minicruise

Det er et Minicruise for alle!
Vil du reise bort med din kjære? Velg et Luksuscruise der du tilbringer natten i en av de luksuriøse Premium lugarene med dobbeltseng, havutsikt og frokost inkludert.

Vil du ta med familien på en uforglemmelig tur og skape gode minner? Barna vil kose seg i bassenget om bord, med skattejakt, eller i Kidz Club – for ikke å glemme Tivoli, den Blå Planet og Zoo…

Jentetur eller guttetur - alle er under samme tak, og ingen må hjem.

Tur med idrettslaget, korpset eller pensjonistlaget?
Vi skreddersyr gjerne om du trenger hjelp til planleggingen!


Deilige København

I København vil du nyte hvert minutt! Nordmenn elsker denne byen, og det er ikke rart. Storbyfølelse i en by der du forstår språket og liker maten er avslappende og behagelig. Om du vil besøke et spennende museum eller kikke på dansk design, slappe av i en kanalbåt, vandre i en park, shoppe, spise, nyte – her kan du gjøre det meste – København tilbyr noe for enhver smak!
Herlige København - reis dit på minicruise


DFDS er "Europas ledende fergeoperatør 2018"!

I 2017 vant vi også «World's Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award