Ta fergen fra Nederland til England med DFDS

Ferien begynner når du går om bord på Princess Seaways eller King Seaways. Etter en solid middag på en av restaurantene er det tid for en festelig kveld på om bord. Gå på kino, nyt din favorittdrink eller dans til levende musikk i nattklubben.
Commodorelugar på King Seaways

Lugarer

Velg mellom Premium lugarer med dobbeltseng og havutsikt eller Standard lugarene som passer ethvert budsjett. Dersom du har spesielle behov, har vi lugarer som er handikapvennlige. Disse lugarene bestiller du via vårt kundesenter.
Deilig mat til sjøs

Restauranter

Velg blant spennende retter fra hele verden på bufféen i Explorer's Kitchen, nydelig a la carte i North Sea Bistro, eller hva med en deilig kaffe, og kanskje en kake, i Coffee Crew café?
Bon apetit!
Taxfree butikken om bord på skipet King

Shopping

I taxfree butikken om bord har vi et stort utvalg av kvalitetsvarer. Fra parfyme, kosmetikk, leketøy, klær og sko til vesker, glass, smykker, sjokolade, drikkevarer og mye mer - alt til gunstige sjøpriser. Ta deg god til til å se på alt vi har å by på i shoppen om bord.
Kelnerne står klare i baren om bord på skipet King

Underholdning

Om bord hos oss har du det aldri kjedelig. Etter et førsteklasses måltid i en av restaurantene ombord, har store og små mange muligheter for underholdning eller avslapning. Barna kommer til å elske Kidz’ Club, mens de større kanskje heller vil besøke spillerommet. God fornøyelse!
King Seaways

Skip på ruten

På Amsterdam – Newcastle er det skipene King Seaways og Princess Seaways som seiler.
King er fra 1987 og gjennomgikk i 2006 en større renovering og er nå topp modernisert med komfortable lugarer og fasiliteter med høy kvalitet.
Princess ble bygget i 1986 og renovert i 2006. Om bord finner du flotte restauranter, butikker, casino, barer og mye mer.