​Roomservice med DFDS når du bestiller en Premium lugar

Ønsker du det lille ekstra på din reise til København?
Dersom du reiser i en av våre Premium lugarer vil du garantert få en ekstra hyggelig reiseopplevelse. Her er det mulighet for å bestille mat på lugaren og ta livet helt med ro. Ellers tilbyr vi også andre typer room service som gjelder for alle våre lugartyper. Ønsker du å glede din kjære, familie eller venner med en overraskelse på lugaren kan vi anbefale et «VIP kit».

Frokost på lugaren

Roomservice premium

Som gjest på våre Premium lugarer har du muligheten til å bestille room service. Bestill fra menyen på lugaren og ikke lenge etter kommer det et hyggelig brett på døren. Dette vil sette en ekstra gullkant på reisen og blir en fin start på kvelden. Det er mulig å få servert room service mellom klokken 17.00 og 22.00.

Ønsker du å sove litt lenger og nyte havutsikten på lugaren kan du selvsagt få frokosten servert på sengen om morgenen. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet som du finner på din lugar og levere dette til Guest Service Center innen klokken 23.00 kvelden i forveien.

Servering på lugaren er kostnadsfritt og du betaler kun for maten og drikken du bestiller. (Frokost er gratis på Commodore lugarer).
Vinopptrekker

VIP KIT PÅ LUGAREN

Et VIP kit blir levert på lugaren av en servitør før avreise. Vi har flere varianter:

VIP Kit 1: 1/2 flaske musserende vin, nøtteblanding og druer. Pris: 230,-

VIP Kit 2: 1/1 flaske champagne, nøtteblanding og druer. Pris: 520,-

VIP Kit 3: 2 øl, 2 mineralvann og en pose salt snacks. Pris: 185,-

NB: Ring vårt kundesenter for bestilling. Når du bestiller et VIP kit må du opplyse om bookingnummer og hvilken VIP kit du ønsker. Bestillingen må betales med kredittkort per telefon. Ønsker du å legge ved en hilsen, er det fint om du har denne klar ved bestilling.
Det hele må bestilles senest 48 timer før avreise.