DFDS standard lugar – For deg som vil reise til lavest pris

Standard lugarene passer ethvert budsjett og gir deg det du trenger til en behagelig reise og en god natts søvn.
Økonomilugarene er lugarene for deg som vil reise til lavest pris. Disse er slik plassert at du vil måtte regne med noe støy fra nattklubb, maskinrom eller serveringsområder.
Standard økonomi

Standard innvendig økonomi

Å reise komfortabelt behøver ikke være dyrt. Standard økonomi lugarene er beliggende fra dekk 2 (under bildekk) på Crown og fra dekk 5 på Pearl.
Lugartypen er tilgjengelige for 1-4 personer. Disse er slik plassert at du vil måtte regne med noe støy fra nattklubb, maskinrom og serveringsområder.
Standard økonomi innvendig med smal dobbeltseng

Standard innvendig økonomilugar med smal dobbeltseng

Dette er en liten lugar med smal dobbeltseng (1,40 bred). Lugarene er beliggende fra dekk 5 i skipene og er for 1 - 2 personer. Disse er slik plassert at du vil måtte regne med noe støy fra nattklubb, maskinrom og serveringsområder.
Standard innvendig

Standard innvendig

Å reise komfortabelt behøver ikke være dyrt. Denne lugartypen er fra dekk 5 i skipet. Seaways Class innvendig lugarer er tilgjengelige for 1-4 personer. 4-sengs lugarene har også tv.
Lugarene passer ethvert budsjett og gir deg det du trenger til en behagelig reise og en god natts søvn.
Standard Comfort

​Standard Comfort med dobbeltseng

Du kan du reise ekstra komfortabelt til en rimeligere penge. Våre Standardlugarer med dobbeltseng har i tillegg, de er litt romsligere og flaskevann er inkludert. Lugarene finnes kun på Crown Seaways og er beliggende fra dekk 5. Lugaren kan reserveres for 1 eller 2 personer.