Standard

Standard lugarene passer ethvert budsjett og gir deg det du trenger til en behagelig reise og en god natts søvn.
Økonomilugarene er lugarene for deg som vil reise til lavest pris. Disse er slik plassert at du vil måtte regne med noe støy fra nattklubb, maskinrom og serveringsområder.
Noen lugarer er handikapvennlige med ekstra brede dører for rullestolbrukere, og uten gulvteppe. For bestilling, eller mer informasjon, ta kontakt med vårt kundesenter på 21 62 13 40. Alle lugarer har eget bad med toalett og dusj.

Standard økonomi

Standard økonomi

Å reise komfortabelt behøver ikke være dyrt. Seaways Class økonomi lugarene er beliggende fra dekk 2 (under bildekk) på Crown og fra dekk 5 på Pearl.
Lugartypen er tilgjengelige for 1-4 personer. Disse er slik plassert at du vil måtte regne med noe støy fra nattklubb, maskinrom og serveringsområder.
Standard innvendig

Standard innvendig

Å reise komfortabelt behøver ikke være dyrt. Denne lugartypen er fra dekk 5 i skipet. Seaways Class innvendig lugarer er tilgjengelige for 1-4 personer. 4-sengs lugarene har også tv.
Lugarene passer ethvert budsjett og gir deg det du trenger til en behagelig reise og en god natts søvn.
Standard Comfort

​Standard med dobbeltseng

Du kan du reise ekstra komfortabelt til en rimeligere penge. Våre Standardlugarer med dobbeltseng har i tillegg, de er litt romsligere og flaskevann er inkludert. Lugarene finnes kun på Crown Seaways og er beliggende fra dekk 5. Lugaren kan reserveres for 1 eller 2 personer.

Se deg rundt om bord

Se deg rundt på Crown Seaways via Street View. Bruk pilene til å navigere rundt i restauranten. Vi gjør oppmerksom på at restauranter, lugarer og andre fasiliteter ser ulike ut på de to skipene.