​Marco Polo Restaurant

Har du lyst på noe lekkert er Marco Polo det riktige valget. Restauranten er akkurat passe formell, og her møter det nordiske kjøkken det internasjonale kjøkken, og du kan nyte deilige retter tilberedt av sesongens råvarer.
Vinmenyen er allsidig, og du vil finne viner du normalt ikke ser på et vinkart. Våre dyktige vinkelnere hjelper deg naturligvis gjerne med å finne akkurat den vinen som passer perfekt til din middag.

OBS: Fra 1. mai 2018 skifter Marco Polo navn, og vi ønsker deg velkommen til vår nye restaurant; Sjø.
Sjø er en hyllest til Skandinavia, og du kan allerede nå bestille bord til åpningsdagen eller en annen kveld. Les mer om Sjø.

Husk at dersom du ønsker å bestille måltider må dette gjøres senest 24 timer før avreise.

God mat i hyggelig selskap

Fakta om Marco Polo:

  • Åpen fra kl. 17.45 - 21.15
  • Bordreservasjon anbefales
  • Dresscode: pent
Meny fra 25/1:
Deilige retter med friske råvarer

Pris ved bestilling hjemmefra:

  • 3-retters meny: 500,- nok
  • 4-retters meny: 563,- nok
  • Barn 0-11 år 50%

Nyhet: Følg oss på reisen mot stjernen

Nå vil du snart kunne få en kulinarisk opplevelse uten sammenligning om bord på våre skip.
Vi har gått i gang med å løfte restaurant Marco Polo til et høyere nivå. Vi vil gjerne gi våre gjester muligheten til å oppleve noe helt spesielt når det kommer til mat. Som gjest vil du kunne oppleve dette fra begynnelsen av mai!

Vi har derfor ansatt den tidligere Michelin-kokken Søren Westh til å hjelpe oss på denne kulinariske reisen. I tillegg er Christian Mortensen, tidligere kjøkkensjef på Kul i Kødbyen og The Paul i Tivoli (hadde Michelin-stjerne i 7 år), ansatt som kjøkkensjef hos oss.

Menyen blir inspirert av omgivelsene; det havet vi seiler på og de omgivelsene vi seiler forbi. Piggvaren og blekkspruten som blir servert kan derfor i prinsippet være fanget rett under oss.
Vår største drøm er en Michelin-stjerne, og vi vil se hvor nær vi kan komme den.

Se deg rundt i Marco Polo!

Bruk pilene til å navigere rundt i restauranten. Vi gjør oppmerksom på at restauranten ser forskjellig ut på de to skipene. Dette er fra Crown Seaways.