Bli med på reisen mot en Michelin-stjerne for Sjø

Michelin- og gourmetmat er kjempestort verden over, og Norden henger godt med i kampen om stjernene. Men hva er vår forståelse av god mat og hva forbinder vi egentlig med en Michelin-stjerne?
For DFDS handler det om kvalitet, sunnhet, innovasjon og service – noe vi allerede har stor fokus på i vår ekslusive a la carte restaurant på Københavnbåtene, Crown og Pearl.

Fornøyde kokker klare for en utfordringKokkene gleder seg til opplæring

Vår drøm...

Vi drømmer om å gi våre gjester en kulinarisk opplevelse uten sammenligning, og derfor skal vår restaurant løftes til nye høyder.

Vår største drøm er en Michelin-stjerne, og derfor satser vi stort for å se hvor nær drømmen vi kan komme.

Se filmene om "Reisen mot stjernen"

Episode 1
 

Episode 2
 

Episode 3
 

Episode 4
 

Episode 5
 

Episode 6
 

Det kommer til å kreve hard jobbing

For kan vår skipsrestaurant bryte med de eksisterende rammer? Kan vi tilby en enestående kulinarisk reise for våre gjester og andre matentusiaster? Kan vi levere det som kreves for å få en Michelin-stjerne? Det vil vi undersøke med et nytt kjøkken, en helt ny meny og med hjelp utefra, som allerede lever opp til standarden.

Vi gleder oss til å ta fatt på veien mot stjernen
Ivrige kokker om bord følger nøye med

Hjelp på reisen

Vi vil bevise overfor våre gjester at vi kan noe helt spesielt når det kommer til mat  - uansett om vi noensinne får en stjerne eller ikke.

Vi har ansatt tidligere NOMA-kokk Søren Westh til å hjelpe oss på reisen mot stjernen.
De andre på kjøkkenet har fått en ny sjef i Christian Mortensen, som er tidligere kjøkkensjef på The Paul i Tivoli i København og Kul, som ligger i hjertet av Københavns matmekka Kødbyen.

DFDS vil være blant de beste – og vi satser på å tilby stor matkunst til våre gjester fremover.Vil du lese mer om vår kulinariske reise - les mer på vår blogg.

blekkspruten klargjøresSpennende blekksprutrett klargjøres for servering.

Tyvtitt "behind the scenes"

Klikk på bildene for å se større utgave