Restaurant Sjø

Sjø er en hyllest til Skandinavia. Sjø drives av skandinaviske ildsjeler, og vårt gastronomiske utgangspunkt er fasinasjonen for de vakre skandinaviske kystene som i mer enn 150 år har preget vår reise over Øresund og Kattegat. Sjø avspeiler vår lidenskap for god mat, lokale råvarer og kulinarisk historiefortelling.

Konseptet i Sjø er enkelt: Vi serverer ærlig mat tilberedt av ferske råvarer knyttet til naturen omkring oss – havet vi seiler på og de skandinaviske landene vi seiler forbi. Vi finner inspirasjon i skandinaviske råvarer fra hav, fjord og strand, fra skog, sjø, eng og mark, og fra drivhus og hage. Vi kombinerer det ville med det dyrkede – nettopp slik man alltid har gjort i vår region.

Kreativitet og velsmak er nøkkelord i vårt kjøkken, hvor vi utfordrer, utvikler og leker med teknikker og nye smaksinntrykk – uten å gå på kompromiss med lokal kvalitet eller kjærligheten til det skandinaviske. Åpenhet overfor fremmede kjøkkens ingredienser og tilberedninger har dessuten alltid vært en naturlig del av maten til sjøs og er det også̊ i vårt kjøkken. Sjø er derfor for deg som ønsker en kulinarisk opplevelse ut over det vanlige.

Sjø har allerede fått gode kritikker! Les hva Robinson og Fredag sa om Sjø da de besøkte den!

Husk at dersom du ønsker å bestille måltider må dette gjøres senest 24 timer før avreise.

Sjø - en hyllest til Skandinavia

Klikk på bildene for å se større utgave
 

Meny og priser

Vår meny består av retter fra det skandinaviske kjøkken. Du kan sette sammen menyen din med 4 eller 5 retter.  
4-retters meny ​563,- NOK
​5-retters meny ​625,- NOK
​7-retters meny ​910,- NOK (gjelder fra 2019)
​Barn (0-11 år) ​Halv pris

Priser over er uten drikke. Menyen endres hver 6-8 uke.

Ønskes en 7-retters, kan du ringe oss på 21 62 13 40, eller kjøpe den til om bord. Fra 2019 kan du også kjøpe den til online. 

Informasjon

Åpningstid: 17:45 – siste seating 21:30

Bordreservasjon: Anbefales

Kleskode: Velkledd

Plassering: Dekk 8

Vegetarisk: Flere vegetarretter på menyen

Barn: Barn (0–11 år) spiser til halv pris

Barn er selvsagt også velkomne i Sjø. Rettene kan serveres i mindre porsjoner slik at hele familien kan nyte en deilig middag sammen.

Bestill bord før du reiser

Sikre deg plass i restauranten du ønsker! Du kan bestille bord når du bestiller din reise, via en link i e-posten du mottar med bekreftelsen for reisen, eller du kan ringe oss på 21 62 13 40 (man-fre kl. 8-17).
Kokker legger opp mat
Deilige retter i Sjø

Vil du vite mer om Sjø prosjektet og "Reisen mot stjernen".