Besøk restauranten Sjø når du reiser med DFDS

Sjø er en hyllest til Skandinavia. Sjø drives av skandinaviske ildsjeler, og vårt gastronomiske utgangspunkt er fasinasjonen for de vakre skandinaviske kystene som i mer enn 150 år har preget vår reise over Øresund og Kattegat. Sjø avspeiler vår lidenskap for god mat, lokale råvarer og kulinarisk historiefortelling.

Sjø har allerede fått gode kritikker!
Les hva Robinson og Fredag sa om Sjø da de besøkte den! Mat fra Norge har også vært om bord. De mener blant annet at måltidet er verdt turen alene. Les hele artikkelen i Mat fra Norge her.

Husk at dersom du ønsker å bestille måltider må dette gjøres senest 24 timer før avreise.

 

Meny

Menyen er inspirert av omgivelsene vi seiler forbi, og laget med skandinaviske råvarer.  Du kan sette sammen menyen din med 4, 5 eller 7 retter. Drikkemeny til maten kan kjøpes om bord. Velger du "Reisen" er drikkemeny inkludert.

Meny SJØ (fra 5/9)*


*Menyen endres hver 6-8 uke. Prisene i menyen er i dkk.

Pris i 2019

​4-retters meny  ​585,- nok
​5-retters meny ​​ 650,- nok
​7-retters meny  910,- nok
"Reisen" – inkluderer 7 retter, vinmeny, vann ad libitum, ett glass champagne samt presskannekaffe.

"Reisen" må velges av hele bordet. Kokken setter selv sammen de 7 rettene og viner som passer til.
1950,- nok
Barn (0-11 år) ​Barneporsjon halv pris

Informasjon

Åpningstid: 17:45 – siste seating 21:30

Bordreservasjon: Anbefales

Kleskode: Velkledd

Plassering: Dekk 8

Vegetarisk: Flere vegetarretter på menyen

Barn: Barn (0–11 år) spiser til halv pris


Barn er selvsagt også velkomne i Sjø. Rettene kan serveres i mindre porsjoner slik at hele familien kan nyte en deilig middag sammen.

Sjø - en hyllest til Skandinavia

Kokker legger opp mat

Konseptet i Sjø er enkelt

Vi serverer ærlig mat tilberedt av ferske råvarer knyttet til naturen omkring oss – havet vi seiler på og de skandinaviske landene vi seiler forbi. Vi finner inspirasjon i skandinaviske råvarer fra hav, fjord og strand, fra skog, sjø, eng og mark, og fra drivhus og hage. Vi kombinerer det ville med det dyrkede – nettopp slik man alltid har gjort i vår region.
Deilige retter i Sjø

Kreativitet og velsmak er nøkkelord

Vi utfordrer, utvikler og leker med teknikker og nye smaksinntrykk – uten å gå på kompromiss med lokal kvalitet eller kjærligheten til det skandinaviske. Åpenhet overfor fremmede kjøkkens ingredienser og tilberedninger har dessuten alltid vært en naturlig del av maten til sjøs og er det også̊ i vårt kjøkken. Sjø er derfor for deg som ønsker en kulinarisk opplevelse ut over det vanlige.
Klikk på bildene for å se større utgave
 

Bestill bord før du reiser

Sikre deg plass i restauranten du ønsker! Du kan bestille bord når du bestiller din reise, via en link i e-posten du mottar med bekreftelsen for reisen, eller du kan ringe oss på 21 62 13 40 (man-fre kl. 8-17).

Vil du vite mer om Sjø prosjektet og "Reisen mot stjernen".