Underholdning

Våre skip er den perfekte arena for en flott kveld. Etter et førsteklasses måltid i en av restaurantene ombord, har du mange muligheter for underholdning eller avslapning.
God fornøyelse!

Merk: Fra 29 september til 2 oktober flyttes Livemusikk og "Hesteveddeløpet" fra Columbus Club til Sky Club på dekk 9 . Columbus Club åpner igjen 2. okt. kl. 16.00.
 
Red and white winebar - vinbar om bord

Red & White Winebar

I vår vinbar guider gjerne skipets sommelier deg gjennom det spennende utvalget av eksklusive viner og andre edle dråper. Om bord avtaler du selv tid for smaking med sommelier.
Du kan også få servert tapas som spansk skinke og ulike oster til det du velger å drikke.
I tillegg tilbys vin-, cognac-, champagne eller øl-smakning tilpasset dine ønsker. Dette kan også bestilles samtidig med reisen.
Dette er stedet om du ønsker å slappe av med et godt glass vin eller en velduftende kaffe. Nyt den rolige stemningen og utsikten til bølgene på havet.
Dans til det lysner i nattklubben

Columbus Night Club

Columbus Night Club setter deg i det rette humøret med levende musikk, gode cocktails og en høy stemning. Nipp til favorittdrinken, kaffen eller simpelthen dans ut i de sene nattetimer. Gled deg til svingende toner og dans.

Se liveband i Columbus Night Club


Disco på Crown Seaways

Sky Club - disco på Crown Seaways

Diskotek Sky Club, finnes kun på Crown Seaways. Et besøk i Sky Club gjør reisen til en fest. Her kan du danse og feste hele natten lang. I moderne omgivelser sørger dj'en for at dansegulvet er fylt opp. Gjennom kuppelen i taket kan du se stjernene, og ettersom festnatten skrider frem, får alle muligheten til å vise sine ”feteste moves” på dansegulvet.
(Sky Club kan også bookes til et lukket selskap).
Kos deg i en av våre mange barer

Navigators Bar

Med levende musikk og en hyggelig atmosfære tilbyr Navigators Bar forfriskninger i maritime omgivelser. Baren er en favoritt for mange gjester. Den levende musikken gir en hyggelig stemning og herlig feel-good atmosfære.
På både Pearl Seaways og Crown Seaways kan du hygge deg med flott gitarspilling.

Se livemusikk i Navigators Bar
Utendørs barer på Københavnbåten

Mermaid og Neptune Sky Bar

Ute på dekk finner du barene Mermaid og Neptune Sky Bar. Nyt ettermiddagssolen og den blå himmelen mens du nyter utsikten til land og hav.

Sett deg ned, kjenn solen mot ansiktet og lytt til måkeskrik og bølgeskvulp.
Barene serverer forfriskninger og snacks og er åpne så lenge været tillater det.