MINICRUISE INKL. FROKOSTBUFFÉ & MIDDAG - SPAR 20%!

Når du er på reise, er det du spiser, en viktig del opplevelsen. En god frokostbuffé kan gi den beste starten på dagen, mens en lekker middag på kvelden, ikke bare får smaksløkene til å danse, men det gir en anledning til hygge og samvær med dem du er glad i.
Nettopp derfor har vi laget et tilbud som gjør at du kan se frem til å dykke ned i godbiter laget av frerske ingredienser, mens du nyter din reise til sjøs. Bestill innen 2. september og spar 20 % på et MiniCruise inkl. frokostbuffé og/eller 2 retters middag i Explorers Steakhouse.

Dette kan du glede deg til:
  • Spar 20% på et MiniCruise til København med frokostbuffé og/eller 2 retters middag
  • Gled deg til 2 overnattinger om bord og nesten 7 timer i København
  • Nyt et hav av opplevelser og en førsteklasses middag i godt selskap

 

Tilbudet gjelder ikke for Premium de Luxe, Balcony eller Suite lugarer.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.
Kos dere på dekk

Om bord

Senk skuldrene
I det båten seiler fra Oslo kl. 16.30 kan du nyte følelsen av å være på tur. Her er det ingen grunn til å stresse. Bruk tiden akkurat som du møtte ønske. Slapp av på lugaren eller nyt den friske sjøluften på dekk.

Flere restauranter å velge mellom
Bestill måltidene før avreise, så kan du spise der du vil, når du vil! Vi har flere restauranter å velge mellom, og blant alternativene finner du både buffé, a la carte og steakhouse.
  
Tax free

Tax-free butikken er full av gode tilbud! Her finner du klær, tilbehør, ting til hjemmet samt de klassiske taxfree-varene som kosmetikk, søtsaker med mere. Gjør et kupp og la deg friste, kanskje finner du noe til deg selv også!
Torvehallerne

Herlige København

Torvehallerne
Torvehallerne har et stort utvalg av blant annet krydder, ost, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter. Dette er ikke et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

Shopping
Å rusle gatelangs i Københavns koselige gater og spennende bydeler er en opplevelse i seg selv, og overalt finnes fristelser! Strøget kjenner de fleste, men tar du en avstikker vekk fra denne travle gågaten vil du finne mange skjulte skatter.

Glyptoteket
ta turen hit om du ønsker du et lite kulturelt avbrekk. Museet ligger midt i sentrum og har fantastiske skulpturer, vakre malerier og en koselig kafé i palmehaven.
Lei en sykkel i København

Hygge i storbyen

Å rusle rundt i storbyen København er utrolig koselig, og mulighetene er mange. Ta en spasertur i en av de vakre parkene, som Kongens Have med sine store grøntområder og vakre blomster, eller hva med å besøke Rosenborg Slot?
Er det varmt i været, slå deg ned på en fortauskafé og nyt solen og stemningen.
Av attraksjoner er selvfølgelig Tivoli et must. Det er også et flust av spennende museer som Glyptoteket og Louisiana, og reiser du med barn blir som regel Zoo og akvariet Den Blå Planet en stor hit.

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave