Bilpakke med 50 % på kjøretøy!

Start sommerferien om bord på Københavnbåten – år etter år
Hva er det med tradisjoner som gjør at vi fortsetter og fortsetter? Er det tryggheten i å vite at noen ting aldri forandrer seg? Er det gleden ved gjentakelsen? Eller opplevelsen av å være en del av noe større? En ting er sikkert. Tradisjoner har en evne til å samle oss. Som familie, som venner, som mennesker. Derfor hyller vi tradisjonene hos DFDS. Har dere som tradisjon å nyte sommerferien i Danmark, anbefaler vi følgende: Start tradisjonen på Københavnbåten.

Tilbud akkurat nå:

Reiser du i perioden frem til 31. august får du 50 % på kjøretøyet. Tilbudet gjelder kun for nye bestillinger, og gjelder bare for transportreiser med bil (ikke for bestillinger med reise tur/retur med samme skip).

Ferien starter i det du kjører om bord:
  • Få en god start på ferien: kjør om bord på ettermiddagen, kjør i land på morgenen
  • Få en god start på dagen - deilig frokost er inkludert i prisen 22/6 - 12/8!
Fra-prisen er eksempel for 4 personer i én bil én vei, men klikker du på "Bestill nå" kan du også finne priser for flere/ færre personer, én vei eller tur/retur.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her
 
Gøy på ferie

Moro for hele familien

Hos DFDS legger vi alt til rette for at barna skal ha det gøy på tur! Vi har eget program for barna, som inkluderer morsomme aktiviteter og underholdning. Vår trofaste maskot Jack The Pirate kikker innom både titt og ofte for å hilse på, og byr på gode klemmer til den som vil ha.   
I Bubble Zone på dekk 6 er det fine bademuligheter for både voksne og barn. Bubble Zone har også en egen wellnessavdeling dersom de voksne ønsker å unne seg litt ekstra.   
Husk også at det er lurt å bestille måltider før avreise. Ved forhåndsbestilling får dere reservert bord til et tidspunkt som passer dere, og i tillegg sparer dere penger. I 7-Seas bufférestaurant lager barna sin egen soft ice! Barn opp til 11 år spiser gratis frokost.
Amager strandpark

i København

Nyt sol, sommer og badestrender i København. For her finner du både lange strender og urbane havnebad til avkjøling på varme sommerdager.
For barna vil Experimentarium vekke begeistring. Her blir du smartere på en morsom måte! Ellers er Zoo kjempekoselig å rusle rundt i og Tivoli er alltid en suksess.
Kanalrundfart er også en sikker vinner om du ikke allerede har prøvd det. Muligheten er også der om du heller vil leie deg en båt og farte rundt i kanalene på egenhånd.
Vi anbefaler en tur innom Illum for å sjekke ut Eataly, samt københavns eget matmarked Torvehallerne. Nyt maten der og da, eller ta den med ut i parken.

Utenfor HumlebækGodbiter på Nordsjælland

Sjælland har mye å by på. Her kan du besøke Kronborg slott, hjemmet til Shakespears Hamlet, som står på verdensarvlisten. Du kan også oppleve trivelige danske byer som Hornbæk og Helsingør, bade langs den danske riviera eller kanskje overnatte på feriesteder som Gilleleje og Rågeleje.
Det prisvinnende og underjordiske Museet for Søfart i Helsingør er verdt et besøk, og ikke glem kunst i verdensklasse på nydelige Louisiana Museum of Modern Art! 

KlintAvslapning i vest og mangfold i syd

Du kan også nyte det gode, rolige livet på Vestsjælland. Her er det flott natur og fantastiske badestrender med fin, hvit sand.
På ferie på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster vil du kunne oppleve store sprang i natur, fra grønt og frodig og lange sandstrender til de velkjente krittklippene på Stevns og Møn. Nyt ferielivet i de superkoselige byene Marienlyst og Køge, opplev gamle slott, besøk Bon-Bon-land eller Knuthenborg Safaripark med frittgående dyr. Alt er tilrettelagt for en aktiv ferie.

Din båtreise til Danmark kan se slik ut:

Klikk på bildene for en større utgave