SPAR INNTIL 75 % PÅ UTVALGTE L​UGARER

Finnes det noe bedre enn å reise? Ja, et skikkelig reisekupp med gode rabatter! Nå kan du spare inntil 75 % på ditt neste Minicruise. Unn deg litt luksus i en Commodore lugar med deilig frokost inkludert til 25​ % rabatt, hold det enkelt og bestill en standard lugar med havutsikt til 50 % rabatt, eller innvendig lugar til 75 % rabatt – valget er ditt!

Bestill et Minicruise i dag:

  • Du sparer inntil 75​ % sammenlignet med ordinær pris
  • Velg og vrak blant flere avreisedager
  • Få 2 herlige kvelder til sjøs og nesten 7 timer i København

Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Om bord

Gode kjøp til tax free priser  

Tax free-shopping

I tax-free butikken er det alltid gode tilbud. Her finner du alt fra kosmetikk, kremer og deilige dufter, ting til hjemmet, smykker og klokker, klær og sko. Ta turen innom, la deg friste og fyll opp lagrene hjemme med dine favoritter.  

Et deilig avbrekk

Reis på et MiniCruise og få det det perfekte, lille avbrekket fra hverdagen og de faste rutinene hjemme. Om bord kan du senke skuldrene og nyte frisk sjøluft fra dekk, deilige middager, tax free-shopping og tid sammen med din kjære. Det gir en helt ny energi og mange flotte minner.

Deilig mat og drikke

Om bord finnes restauranter som serverer alt fra buffé hvor du plukker selv og kan lage din egen softis til dessert, til saftige biffer med deilig tilbehør, italienske favoritter og gourmet i en klasse for seg. 

Husk: dersom du kjøper frokost på forhånd, spanderer vi frokosten til barna! (Barn opptil 11 år. Max to barn per betalende voksen).

i København

København  

Verdens beste by

København er nå kåret til verdens beste by å besøke 2019 av Lonely Planet – og det er selvfølgelig ikke uten grunn. I hovedstaden finnes noe for enhver smak og uansett sesong. Shopping, sightseeing, deilig mat i verdensklasse og flotte attraksjoner er bare noe av det som venter. ​


Torvehallerne

Ta turen innom matmarkedet i Torvehallerne, like ved Nørreport Station.
Dette er Københavns spisskammers med over 60 boder og spisesteder. Spaser blant krydder, oster, lekker sjokolade og andre deilige go’ biter.

Shopping

København er et shopping-mekka med fristende butikker i alle mulige størrelser. Beveger du deg litt utenfor Strøget, og innover de små gatene, er mulighetene større for å finne unike skatter og noe ikke «alle andre» har. 


Latinerkvarteret huser noen av Københavns beste second-hand-, vintage- og bruktbutikker, og kan fint kombineres med Strøget.

Tivoli i København

BARN I STORBYEN

København full av spennende aktiviteter som lokker liten, så vel som stor. 

 
Tivoli er alltid en hitt og storfavoritten. Karuseller, berg- og dalbaner, spennende spill, herlige spisesteder og ulike sesonger er bare noe av det som gjør denne parken helt magisk og et sted man kan besøke igjen, og igjen.

København Zoo, akvariet den Den Blå Planet og Experimentarium, hvor du kombinerer læring og lek på en morsom måte, er også blant barnas favoritter, og verdt et besøk - sommer som vinter!

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave


​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2019 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award