LUKSUSREISE OG MIDDAG i restaurant SJØ – SPAR OPPTIL 30 %

Se for deg at du har tatt fri fra hverdagen og at du nå sitter om bord på en luksuslugar på vei til København. Utenfor vinduet glir den vakre skandinaviske kysten forbi. Samme kyst som er opphavet til en fantastisk matopplevelse på Sjø – Københavnbåtens nye kulinariske konsept.

Er dette noe for deg? Da kan du se frem mot en 2 dagers luksusreise i Premium Commodore Class lugar med havutsikt, frokost tur/retur og 4-retters middag i restaurant Sjø på utreisen. Du sparer opptil 30 % på lugaren.  

Gled deg til dette:

  • Du bor i én av våre beste lugarer med dobbeltseng og havutsikt
  • Deilig Commodore-frokost på ut- og hjemreise
  • Fantastisk 4-retters i restaurant Sjø på utreisen
  • Nesten 7 timer i deilige København

NB: Lugaren kan ikke oppgraderes på dette tilbudet. Husk at når du bestiller en reise med Premiumlugar, er frokost inkludert, og du trenger ikke å legge det til i din bestilling.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.
Deilig Commodorefrokost med utsikt

luksuscruise

På Premium Commodore Class bor du i lugarer med dobbeltseng, havutsikt og tv, og den delikate Commodore frokostbufféen er inkludert i prisen.

Det blir havutsikt så langt øyet kan se, et maritimt miljø, gode middager, shopping, barer og underholdning for både barn og voksne.

Nyt gjerne den flotte havutsikten fra Vinbaren Red and White, eller slapp av og nyt et besøk i Bubble Zones boblebad og kjenn at spenningene løser seg opp og gir deg ro i kroppen.
Skjem deg gjerne bort med en massasje, ansikts-behandling eller manikyr i Wellnessavdelingen.
SJØ

SJØ

Maten er en viktig del av reiseopplevelsen, og med en vellykket middag kan sette prikken over i’en på din reise. Det er nettopp derfor du kan se fram imot å nyte en fantastisk 4-retters middag på restaurant Sjø.
Sjø er en hyllest til Skandinavia, og her vil du merke vår lidenskap for god mat og gode råvarer sammen med en kulinarisk historiefortelling.
Vi serverer ærlig mat tilberedt av ferske råvarer knyttet til naturen omkring oss – havet vi seiler på og de skandinaviske landene vi seiler forbi.
Sjø er derfor for deg som ønsker en kulinarisk opplevelse ut over det vanlige.

Forsmak på et luksuscruise

Klikk på bildene for å se større utgave