Reis her og nå - spar opptil 60 %!

KøbenhavnCruise til tilbudspris! Unn deg en reise i april eller mai. Du får to kvelder og netter til sjøs og nesten 7 timer i København, akkurat nok til å få den gode feriefølelsen.

Gled deg til:

  • 2 kvelder og netter med gode opplevelser til sjøs
  • 2 dager fri fra hverdagen
  • Nesten 7 timer i deilige København

NB:
Tilbudene gjelder utvalgte datoer, og prisene varierer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre reiser eller tilbud. Med forbehold om utsolgte lugartyper og datoer.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.

mange koser seg på båtreisen til København

Ombord

Shopping
I tax-free butikken er det alltid gode tilbud. Kosmetikk, kremer og deilige dufter, ting til hjemmet, smykker og klokker, klær og sko er bare noe av det vi kan friste med.

Wellness
I Bubble Zone kan du også ta en manikyr, massasje eller deilig ansiktsbehandling!

Uten mat og drikke...
Du kan velge mellom buffé, biff, a la carte og italiensk om bord. Spiser dere i bufférestauranten 7 Seas kan barna forsyne seg på barnebufféen og til og med lage sin egen softis!
Vi anbefaler også å kjøpe frokost hjemmefra, så får du frokosten for barna gratis!
Gatelangs i København

Herlige København

Torvehallerne
Torvehallerne har et stort utvalg av blant annet krydder, ost, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter. Dette er ikke et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

Shopping
Å rusle gatelangs i Københavns koselige gater og spennende bydeler er en opplevelse i seg selv, og overalt finnes fristelser! Strøget kjenner de fleste, men tar du en avstikker vekk fra denne travle gågaten vil du finne mange skjulte skatter.

Glyptoteket
ta turen hit om du ønsker du et lite kulturelt avbrekk. Museet ligger midt i sentrum og har fantastiske skulpturer, vakre malerier og en koselig kafé i palmehaven.

Få en forsmak på et cruise:

Luftig på dekk
Deilig mat på cap Horn
Klikk på bildene for å se større utgave