Hurra, DFDS fyller 152 år!

DFDS fyller 152 år, og feirer dette med å gi deg et bursdagstilbud fra 152,- pr. person. Reis på cruise til vidunderlige København i lugar med havutsikt og gled deg til et avbrekk i vinter.  

Gled deg til dette:

  • Avslapning, deilig mat og hygge
  • 2 kvelder til sjøs til å gjøre akkurat det du vil
  • Nesten 7 timer i magiske København

Lugaren kan oppgraderes til Commodore Class lugar, men ikke øvrige Premiumlugarer.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.

Om bord

Kom til dekket bord

Selvpleie og shopping

På vinteren er det lov å skjemme seg bort litt ekstra! Hva med en tur til wellnessavdelingen for en avslappende massasje, manikyr eller en dukk i Jacuzzi?

En annen god måte å skjemme seg bort på, er å ta turen innom tax free-butikken. Her kan man gjøre flere gode kupp på både klær, tilbehør, ting til hjemmet samt kosmetikk og søtsaker. Gjør et kupp og la deg friste.

Red and White vinbar

I skipets hemmelige «oase» - vinbaren Red & White, kan dere smake på edle dråper av forskjellige slag og noe lite å bite i. Nyt utsikten i fred og ro, kvalitetstid sammen og gode samtaler.

Gourmet eller buffé?

Om bord finnes flere forskjellige restauranter å velge mellom. I vår buffé kan du smake på alle dine favoritter, og før jul serveres deilig julemat.
I Explorers Steakhouse får du saftige biffer med deilig tilbehør. Hvorfor ikke prøve vinnerbiffen fra kåringen ‘The Beef 2018’ - Bavette!
Ønsker du lette og lekre retter basert på skandinaviske råvarer? Ja, da er gourmetrestauranten Sjø stedet for deg!

i København

Vinter i københavn

Danske fristelser i Nyhavn

Om det blir kalt ute, er det flott å søke ly på et varmt sted.
I Nyhavn ligger restauranter på rekke og rad. Dersom det frister med en ekte dansk lunsj, de berømte smørbrødene toppet med lekkert tilbehør, kan vi anbefale Cap Horn. Dette er et hyggelig og sjarmerende sted i Nyhavn med utsikt over kanalen. Slå deg ned, og nyt noe godt å spise, og kanskje noe godt å drikke.

Noe å varme deg på

Trenger du noe å varme deg på? Prøv en deilig kakao fra Hotel Chocolat på Strøget. Frister det heller med gløgg? Da må du prøve den berømte gløggen fra Hviids Vinstue ved Kongens Nytorv.

Jul i København

Reiser du i desember, har du fortsatt tid til å nyte en av de mange fantastiske julemarkedene i København. Dette får deg garanter i hyggelig julestemning.
Fra 17/11 smaker det av jul i Tivoli. Nyt julebodene, snøkledde trær, flotte lysinstallasjoner, brente mandler og kakao med «skumfiduser.» Julemarkedet i Nyhavn byr på alt fra godterier, epleskiver, og flotte julegaver til hele familien.

forsmak på et cruise

Luftig på dekk
Klikk på bildene for å se større utgave