la julestria være - reis på cruise!

Foberedelser til jul er koselig, men kan også være slitsomme. Derfor synes vi du fortjener et deilig avbrekk med julehygge i førjulstiden, og hva er vel bedre enn et cruise til magiske København!

Ved bestilling betaler du fra 100,- pr. person, og disse får du tilbake i ditt nøkkelkort, til fri bruk om bord. Så i realiteten betaler du ingenting for selve reisen, og du kan nyte et cruise til verdens beste by!

Gled deg til dette:

  • Endelig et par dager fri fra hverdagen
  • Underholdning, gode opplevelser og kanskje litt shopping
  • Du får nesten 7 timer i deilige København

MERK! Slik legger du til din verdi på kr 100,-

Klikk på "Bestill nå".
På step 4 i bestillingen "Tilvalg/ Mulige tilkjøp", må du under "Verdikuponger, billetter og underholdning", legge til den inkluderte "Verdi 100 NOK" etter hvor mange dere er (ikke for spedbarn 0-3 år).

Er dere 2 voksne og 1 barn - velg 3 verdikuponger osv. Verdien legges i ditt boardingkort/nøkkelkort til fri bruk om bord. Merk at pengene ikke kan tas ut som kontanter).
100

NB: Det er stor pågang på de mest populære avgangene, så vær rask! Med forbehold om utsolgte lugartyper og datoer. Tilbudet kan oppgraderes til Commodore Class, øvrige premiumlugarer er ikke tilgjengelig.

NB: Pengene kan ikke tas ut i kontanter, men brukes til shopping, mat og drikke om bord.
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.

Om bord

Gjør gode julegaveinnkjøp i tax free butikken

Restauranter

Om bord finnes flere restauranter, og noe for enhver smak. Hva med en saftig biff i Explorers Steakhouse, eller pizza og pasta i Little Italy?
Dersom du ønsker å unne deg og din kjære noe ekstra, bør dere prøve restaurant Sjø. Her serveres skandinavisk gourmet med en flott sjøutsikt.
Mellom 2/11 og 23/12 står julemat på menyen i vår bufférestaurant. Her slipper du det vanskelige valget mellom pinnekjøtt og ribbe – spis begge deler, og så mye du ønsker!

Unike julegaver i tax free

Gå om bord og gjør gode julegavekjøp og andre kupp til tax free priser!
I vår tax free-butikk får du alt på ett sted - de tradisjonelle tax free-varene parfyme, klær, smykker, vesker, sko, lysestaker, julepynt, leker og lekre ting til hjemmet.
Hvem vet, kanskje finner du en hyggelig julegave til deg selv også?

Unn deg litt ekstra

I førjulstida skal man ikke bare unne de man er glad i noe ekstra, men også en selv. I vår Wellnessavdeling kan du gjøre akkurat dette!
Senk skuldrene og slapp av i jacuzzien, mens stress og mas forlater kroppen.
Etterpå kan du nyte en avslappende massasje, eller en manikyr og ny farge på neglene? Har du lyst, har du lov!

i København

Jul i Tivoli

Jul i København

Når mørket senker seg i november, lyser de mange julemarkedene opp i København.
Tivoli er nok det mest populære, og fra 17/11 smaker det av jul i Tivoli. Alt er lagt til rette for å få deg i den rette stemningen - juleboder, snøkledde trær, flotte lysinstallasjoner og brente mandler.
Et annet populært julemarked finner du langs bryggekanten ved Nyhavn. Her finner du alt fra godterier, ekte dansk gløgg som varmer, epleskiver, og flotte julegaver til hele familien. Se også våre førjulstips i København.

Danske fristelser i Nyhavn

Om det blir kalt ute, er det flott å søke ly på et varmt sted.
I Nyhavn ligger restaurantene på rekke og rad. Dersom det frister med en ekte dansk lunsj, de berømte smørbrødene toppet med lekkert tilbehør, kan vi anbefale Cap Horn. Dette er et hyggelig og sjarmerende sted i Nyhavn med utsikt over kanalen.

Amalienborg

Om vinteren bor kongefamilien oftest på Amalienborg. Den kongelige livgarde står vakt ved den åttekantede plass, og har vaktskifte hver dag kl. 12.
Noe annet som også er verdt å merke seg med Amalienborg - slottet er et hovedverk i dansk bygningskunst og antagelig det største stykket rokokkoarkitektur i Danmark!
Luftig på dekk
Klikk på bildene for å se større utgave