Reis 4 for 2

Ta med hele familen på et MiniCruise til herlige København og få en hel liten ferie på noen få dager. Bestill nå og reis 4 for 2 i våre familielugarer – barna reiser fra kr 0,- og dere sparer dermed hele 50 %!

Stig om bord og utforsk alt det Københavnbåten har å tilby – barna kan boltre seg i bassenget, gå på skattejakt, og familien kan samles til gode middager. I verdens beste by, København, venter nesten 7 timer med masse moro! ?

Reis 4 for 2 og få:

  • 2 kvelder med lek og moro på havet
  • Nesten 7 timer til å utforske København
  • Barna følger med for 0,- og dere sparer 50 %
TIPS: Husk at barn spiser gratis frokost om dette bestilles hjemmefra!
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 

FamilieFERIE OM BORD

Lag din egen softice

Plukk og miks i bufféen

Om bord finnes restauranter for enhver smak, men barnas favoritt er nok middagsbufféen. Her kan man plukke det man liker selv, og til dessert kan man lage sin egen softis med masse tilbehør – det er toppen av lykke!

Frokost med utsikt

Dersom dere står opp tidlig, kan hele familien samles, og nyte dagens første måltid mens dere følger med på innseilingen til verdens beste by - København. Frokost må alle ha, og spesielt når man har en del dag i København, full av spennende aktiviteter. I frokostbufféen kan man velge og vrake. Her finnes brød, masse pålegg, yoghurt, frukt, egg, frokostblandinger og søtsaker.

Husk! Dersom du forhåndsbestiller frokost, spiser barn opptil 11 år gratis frokost (max 2 barn pr. voksen). Her er det penger å spare.

Lek og moro i Bubble Zone

Bubble Zone er nok barnas favoritt-sted, og det skjønner vi godt. Her kan man bade, hoppe i ballbingen, tegne, leke og bli med på både skattejakt og tegnekonkurranser.

Dersom mor og datter ønsker å gjøre noe helt spesielt sammen, kan dere besøke wellnessavdelingen, hvor dere kan ta en «mor-datter manikyr»!

BARNAS FAVORITTER I KØBENHAVN

Tivoli holder åpent i vinterferien

København Zoo

Dyrene i København Zoo kan besøkes uansett sesong. Se de to pandaene som kom til zoo i år, eller hva med elefanter, isbjørner, giraffer og pingviner! Listen kunne fortsatt i en evighet, da parken har hele 4234 forskjellige dyr. Alle kan oppleves på nært hold.
Nå kan du også kjøpe billett til Zoo når du bestiller reisen!

Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordens største akvarium, og byr på over 20.000 forskjellige fisker, dyr og fugler. Et besøk er både lærerikt og spennende for både lilten og stor.

Tivoli

Beøk Tivoli under en av de mange sesongene. 4. april åpnes portene til Sommer i Tivoli og et flott eventyr fylt med karuseller, restauranter, fargerike blomster, spill og sukkerspinn. Sommersesongen varer helt frem til 22. september og avløses senere av hyggelig uhygge under Halloween i Tivoli mellom 11. oktober til 3 november.

Experimentarium

Experimentarium er Københavns svar på Teknisk Museum. Her finnes flere imponerende interaktive utstillinger for både liten og stor. Dette er den perfekte plassen å kombinere lek og læring, og her er det bare å brette opp ermene og finne frem barnet i seg!
cruise er også herlig på vinteren
Mulighet for familieselfie på dekk

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave


​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2018 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award