20% på FRedagscruise!

Få en herlig weekend til sjøs med avreise en fredag! Dans i nattklubben, spis en deilig middag i en av de mange restaurantene, shop i tax-free butikken eller nyt sol i ansiktet og vind i håret på soldekk. København venter deg med deilig høststemning, koselige kafeer, spennende butikker, fantastiske museer og den herlige danske atmosfæren.

bestill i dag fordi:

  • Du sparer 20% på ordinær minicruisepris på en fredag
  • Du kan nyte 2 kvelder til sjøs og nesten 7 timer i deilige København på en lørdag
Merk: Begrenset antall plasser!
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.
Kos i vinbaren

Nyt overfarten

Skjem deg bort på reisen, og ta turen til vår wellnessavdeling. Her kan du unne deg både massasje, manikyr/pedikyr og styling av øyenbryn. Det er bare å slappe av mens våre kompetente medarbeidere gir deg den behandlingen du ønsker.
Timen bestiller du om bord.

Utpå kvelden er det hyggelig å ta seg et glass i vår vinbar. Senk skuldrene og nyt utsikten før du går videre til en av våre mange restauranter. Her finnes noe for enhver smak; velg selv fra vår store buffé i 7 Seas, fristende biff fra Explorers Steakhouse eller hva med en 4-retters a la carte meny i Marco Polo!

Ikke glem å stikke innom tax-free butikken Seashop for gode tilbud. Her finner du kosmetikk, klær, smykker, klokker og kjent dansk design!
Gatelangs i København

Herlige København

Torvehallerne i København er et veldig populært og hyggelig sted. De har et stort utvalg av blant annet krydder, ost, hjemmelaget sjokolade, sushi og typiske danske spesialiteter. Dette er ikke et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

København er et eldorado for shopping. Å rusle gatelangs i Københavns koselige gater og spennende bydeler er en opplevelse i seg selv, og overalt finnes fristelser! Strøget kjenner de fleste, men tar du en avstikker vekk fra denne travle gågaten vil du finne mange skjulte skatter.

Ønsker du et lite kulturelt avbrekk, ta en tur til Glyptoteket. Museet ligger midt i sentrum og har fantastiske skulpturer, vakre malerier og en koselig palmehave med kafé.

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave