Høstferiecruise til herlige københavn

Ta med familien på et cruise til København og skvis inn en ukes opplevelser på kun et par dager. Om bord kan dere bade, spise god mat og shoppe, og i København venter ca. 7 timer med opplevelser. Hva med et besøk i Experimentarium, Den Blå Planet, Zoo? 

På et HøstferieCruise får du:

  • 2 kvelder til sjøs med opplevelser for hele familien
  • Nesten 7 timer i herlige København
  • En ukes opplevelser pakket sammen på 2 dager
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her
Møt Jack the Pirate

Barneklippekortet

Om bord finnes mange aktiviteter for barn. Kidz Club, der aktiviteter kan være tegnekonkurranse og ansiktsmaling, Jack the Pirates skattejakt og bading i Buble Zone.

Det er også mulig å kjøpe et barneklippekort samtidig som du bestiller reisen . Med klippekortet kan barna være med på flere av aktivitetene om bord. Kortet inkluderer både entré til bassengområdet, billetter til hesteveddeløpet, en is og brus og mye annet gøy.
Her kan du lese mer om barneklippekortet.

Om bord

ansiktsmaling

Piratklubben

Om bord på skipet er det nok av ting å finne på for barnefamilier. Reiser du med litt større barn, kan de få være med i Piratklubben, mens du selv går en tur i tax-free shoppen eller nyter en kopp kaffe i kaffebaren. I Piratklubben kan barna få være med på aktiviteter som skattejakt, tegnekonkurranser og kanskje få en ansiktsmaling eller et ballongdyr.

Bubble Zone

Skipene våre har også et eget bassengområde; Bubble Zone. Her kan både barn og voksne kose seg i vannet. I wellnessavdelingen kan også mor og datter ta manikyr! Timen bestiller du om bord.

7 Seas med egen barnebuffé

I 7 Seas har barna sin egen barnebuffé. Her finnes ulike middagsretter, men det mest poulære nok soft ice maskinen, der barna kan lage sin egen softis!
Husk! Dersom du forhåndsbestiller frokost, spiser barn opptil 11 år gratis frokost (max 2 barn pr. voksen).

Høst i København

zoo

Zoo

I København Zoo kan du se elefanter, isbjørner, giraffer og pingviner!
Listen kunne fortsatt i en evighet da parken har 4234 forskjellige dyr. Alle kan sees på nært hold.

Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordens største akvarium, og byr på over 20.000 fisker, dyr og fugler.
Sist sommer fikk akvariet ett nytt familiemedlem og du kan nå få se Danmarks eneste havskilpadde.

Experimentarium

Experimentarium er Københavns svar på Tekniske Museum. Her finner dere flere imponerende interaktive utstillinger for både liten og stor.

Dette er den perfekte plassen å kombinere lek og læring, og her er det bare å brette opp ermene og finne frem barnet i seg!
shopping i København

SPASERTUR I BYEN

København er full av opplevelser, og en spasertur i gatene er ikke å forakte. På den populære shoppinggaten Strøget finner du både Legostore og Disneystore - populære butikker for de minste.
Svinger du innom Latinerkvarteret, kan du finne noen av København beste secondhand-, vintage-, og bruktbutikker.

Rundetaarn ligger dessuten midt i sentrum og går du hele veien opp i det litt over 40 meter høye tårnet, belønnes du med en fantastisk utsikt utover København!

Forsmak på et Høstferiecruise

cruise er også herlig for de som er små
Mulighet for familieselfie på dekk
Klikk på bildene for å se større utgave